Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Snake-Bite - Szabadulj fel

2024.06.24. 09:54

306263915_5811880235489823_2043536201677454363_n.jpg
Egy kis politika mentes hard rock, heavy metal szűkebb hazámból, fiatal kori haveroktól. A lemez két éve jelent meg a zenekar 30 éves jubileumi buliján, akkor valahogy elfelejtettem megvenni, pedig pont ott voltam a lemezbemutató koncertjükön. A srácok megérdemeltek volna már nagyon rég egy igazi nagylemezt, de eddig pár házi demót készítettek és ez a CD is egy 7 számos EP.  A két idősebb zenész több, mint 40 éve kezdett zenélni, de a két fiatalabb is több, mint 20 éve van a zenekarban, igazi ős-rocker társaság, bár ma már csak a basszusgitáros viseli ezt a külsőséget, ősz hosszú hajával és szakállával.

dsc_1757ablog.JPG
A srácok a sztárság helyett annak idején a munkát és a családot választották, persze a zenélést nem hagyták abba, így csak helyben váltak népszerűvé, rengeteg teltházas buli, néhány motoros találkozó, pár környékbeli koncert, mivel a fidesznek nem nyaltak be, így még városi rendezvényeken sem léphettek fel.



A közelmúltban a tudomásukra jutott, hogy még nem rendelkezem a lemezzel, így megkaptam tőlük ajándékba.
A lemez visszahozta a régi rock bulik hangulatát amikre még skinheadként is gyakran eljártam a '80-as években, Missio, Lord, korai Ossián jutott eszembe a lemez hallgatása közben. Nem állítom, hogy éjjel-nappal hallgatni fogom, de néha kimondottan jó valami mást is betenni a lejátszóba.

dsc_1729aa.JPG
A borítót a stúdió tulajdonosának lánya készítette, egy 15 éves lánytól nem rossz, de sokak szerint még egy zenekari fotó is jobb lett volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7618434031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása