Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

counterfront.png

A görögök megirigyelték a London Breed sikerét és három ismert zenész összeállt, hogy valami nagyszerűt tegyen le az asztalra. Míg az angolok  klasszikus Oi! - punk zenével hódítanak addig a görögök  a klasszikus Oi! - R.A.C. vonalat lőtték be maguknak, persze mindezt a saját egyedi stílusukban, dallamos zene, black metalos énekhang, hard rockos gitárszólók és természetesen szókimondó politikai tartalmú szövegek. 
A bemutatkozó lemezre 10 számot hoztak össze, ebből kettő feldolgozás egy Vengeance és egy Der Stürmer dal átirata került a korongra. Az Out of the Darkness nem kizárt, hogy a közelmúltban megjelent tribute albumra készült, csak lemaradt, mert a lengyelek hamarabb leadták ezt a számot, a Reveng Burns Eternal pedig a Der Stürmer egy korai lemezén szerepelt, az akkori és a mostani változat közt pusztán annyi a különbség, hogy most a gitárok nincsenek letorzítva annyira, no meg az énekes öregedett 20 évet.
A lemez klasszikus műanyag tokban jelent meg, 12 oldalas szövegkönyvvel. A borítót a lengyel Product of Society készítette akitől eddig csak újra kiadások borítóját láttam és ez elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, nem titkolom gyakran az eredeti borítókat sokkal jobbnak találtam. Itt a borító elég jó lett, visszaadja a '80-as évek szubkultúrájának érzelem- és gondolatvilágát, az akkori lemezborítók hangulatát. A szövegek olvashatóak, az épületfotókból leanimált háttérképek számomra kicsit semmitmondóak. 
Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/counter-attack-subcultures-elite/

Ha rajtam múlt volna én valószínűleg az első számot teszem ki az ajánlóba, a világháló fotelharcosairól, a kiadó másként döntött és az utolsó számot osztotta meg amely kicsit elüt a többitől:


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6118449793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása