Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új Rend - Ébredőknek

2023.10.15. 09:53

ujrendfront.png
Végre kézzelfogható formátumban is megjelent az egykori egri skinhead zenekar új anyaga. Nem is akárhogy, 16 oldalas szövegkönyvvel, szövegekhez illő illusztrációkkal, olvasható betűkkel. A szövegkönyv egy latin szöveggel indít, mely Rákóczi zászlaján virított: Iustam causam Deus non derelinquet, azaz Az Isten az igaz ügyet nem hagyja el, az utolsó szám pedig Jörmungandról a világkígyóról szól, jól illusztrálva, hogy a zenekar 2006-os alakulása óta honnan indult és hova jutott, merre tart.

cd_agri_skins.jpg
Az új lemezre a korábbi demón szereplő négy szám is újra fel lett véve, a stílus alapvetően metalcore, nshc, de itt-ott még érezhető a zenekar kezdeti stílusa az Oi! és RAC hatás is, mindez a szövegekre is érvényes. Hangulatában a hazai hc hőskorszakát idézi, valószínűleg nagy hatással lehetett a zenészekre a Vérszerződés és az Archívum 1990-es évek végi korszaka. Igazán ritka manapság, hogy egy hc zenekar büszkén tekint a skinhead múltjára és ezt meg is énekli.
Annak idején nem volt alkalmam élőben látni a zenekart, remélem ez hamarosan változik és bízom benne, hogy a srácok hamarosan jelentkeznek egy vadonatúj anyaggal is.
Addig is egy kis ízelítő a korongból:



A lemez beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/uj-rend-ebredoknek/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8618235077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása