Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skinhead hétvége novemberben

2023.09.06. 08:17

photo_2023-09-06_06-17-47.jpg
 A 40 éves Oi-kor és a 30 éves Nemzeti Front illusztris társaságban ünnepli születésnapját, két lengyel formáció és a nagyszerű görög zenekar körében. Úgy néz ki Dudi visszatért az Oi-korba ez leginkább azt jelenti, hogy a régi oi!-osabb, dallamosabb stílus kerül előtérbe, bár Zalát ismerve biztosan lesz pár metál nóta is a repertoárban.
 A Nemzeti Front pár éve nagyjából ugyanazzal a műsorral áll színpadra, így a jó hangulat garantálva lesz a fellépésük alatt, hisz a legnagyobb slágereiket mindenki ismeri.
  Az Odwet sem ma kezdte, a közelmúltban megjelent No Surrenderrel közös lemezük igen népszerű lett világszerte és a lengyel-magyar kapcsolatokat ismerve valószínűleg nagyobb rajongótáborral érkeznek a koncertre. The Pigsticker számomra új név volt, de egy lengyel zenék terén otthonosan mozgó ismerősömtől hamar megtudtam, hogy már két albumuk van a srácoknak és miután belehallgattam megbizonyosodtam róla, hogy igen színvonalasan adják elő a dallamos country, folk, ballada számokból álló repertoárjukat.
A Skumshot nem rég járt nálunk, nagyszerű srácok, nagyszerű zene, a jó hangulatú nyári buli után valószínűleg ismét nagyszerű bulit csapnak. 

photo_2023-04-30_08-13-00.jpg
 Aki a pénteki bulin ott lesz annak érdemes gyorsan sokat aludni, hisz szombaton is szükség lesz minden energiájára, hiszen öt nagyszerű zenekar fogja tolni a talpalávalót. Három amerikai zenekar utazik át a tengeren, hogy a nagyszerű, dallamos skinhead rock zenéjüket előadják a hazai közönségnek, a blog rendszeres olvasóinak nem igazán kell bemutatni őket, hisz korábban már bemutatásra kerültek a lemezeik. 
Ehhez az illusztris skinhead társasághoz semmi nem passzol jobban, mint Pufi Tomiék csapata, akik hasonló dallamos muzsikát játszanak és a Hundriver akiknek talán addigra elkészül az új albumuk is.
Szóval novemberig mindenki fényesítse ki a Martensét, vegye elő a bomberét, izzítsa a nullásgépet és addig is hangolódjon egy jó kis muzsikával:

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr118208457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása