Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amikor nem egy sima CD-vel akarja valaki meglepni a skinhead hozzátartozóját néha nehéz helyzetbe kerül, bár ma már egy CD sem számít olcsó ajándéknak.  Szerencsére napjainkban már könnyebb helyzetben van aki ajándékot keres, hiszen nem csak hanganyag és póló között válogathatunk.

photo_2022-12-02_11-18-48.jpg
Még nem került ki a webshopba, de hamarosan kapható lesz a fenti mikulás zsák, 19x30 cm-es méretben az ára 1990Ft lesz.

4disz.jpg
Tavaly rendkívül népszerűek voltak itthon és külföldön is a fenti fenyődíszek, idén ismét beszerezhető. Mérete 100 - 105 mm, a négy darab ára 2990Ft  Megrendelhető: https://nsbp.shop/termek/4-darab-fabol-keszult-fuggo/

bogrewaffenb-300x300.jpg
Népszerű ajándék karácsonyra a bögre, teához, forralt borhoz vagy csak dísznek. Valamennyi hazai lemezkiadó kínálatában találhattok kedvetekre valót, zenekarok, lemezkiadók, lemezek mintáival.

k.jpg
A könyv az egyik legértékállóbb ajándék. Szóljon, zenéről, történelemről, politikáról vagy a mozgalomról egy igazi skinhead mindig örül az ilyen ajándéknak. Ajánlatok: https://nsbp.shop/termekkategoria/konyvek-magazinok/


bomber_army_metal.jpg
Szerencsére vannak még akik rendszeresen hallgatnak zenét és szeretik a különleges kiadványokat. A hazai kiadók közül a Loyalty az amelyik rendszeresen meglepi a gyűjtőket egyedi csomagolású kiadványokkal. Ilyen a Bomber Army bemutatkozó lemezének fém dobozos megjelenése is. Egy ilyen ajándéknak tuti örülnék, kellemes zene, skinheadeknek szóló szövegek, profi zenészek, különleges csomagolás. Itt megveheted:
http://www.loyalty-records.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=22&products_id=5546

c44-300x300.jpg
Ha kicsit többet költhetsz ajándékra érdemes a kiadók csomag ajánlatai közt szét nézni, gyakran találni lemezgyűjteményeket, lemezt és pólót, lemezt és pulóvert egy-egy csomagban, így megveheted párodnak a kedvenc zenekara kiadványait kedvezményesen.

isdstone.jpg

Itthon újdonságnak számít ez az asztali dekoráció, először 5 éve Angliában találkoztam vele egy ISD emlékkoncerten, ez évtől szerencsére elérhető itthon is és ami külön jó hír, hogy lényegesen olcsóbban, mint külföldön. https://nsbp.shop/termekkategoria/kiegeszitok/kolap/


photo_2022-12-02_12-02-59.jpg
A Loyalty records hosszú évek óta nyújt karácsonyi kedvezményt a vásárlóinak, az NSBP kiadó pedig rendszeresen ajándékokkal kedveskedik nekik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5717992912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása