Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

scharm.jpg
A lemezt az FK produktion adta ki a közelmúltban, ez a megjelenés elég nagy port kavart, hisz a zenekar korábbi lemezeit balos, de jobb esetben is politika mentes kiadók adták ki (Randale Records stb.). A váltást a legutóbbi lemezük után adott interjú váltotta ki, amelyben nehezményezték, hogy a kiadók, koncertszervezők mindenbe bele akarnak szólni és olyan politikai irányt erőltetnek amivel nem tudnak azonosulni.
 A lemezen 15 dal hallható, nem a tipikus német oi! köszön vissza a hangszórókból, a középtempósnál gyorsabb, de még nem punkos sebességű számok, a hangzás is viszonylag egyedi, bár a cím szerint vissza akarják hozni a '80-as éveket, ez csak a szövegekre igaz, a zene, ének stílus és a hangzás sokkal modernebb.
Ha már szövegek, a számok többsége angol nyelvű, olyan témákkal, mint az A:C:A.B., For the love of Oi!, Skinhead Forever, Forever Skinhead, Fight The System.
A kiadvány digipack csomagolást kapott, színvonalas, jól olvasható, szépen illusztrált szövegkönyvvel, melyben a zenekar tagjairól készült képek is vannak.
A lemez 500 kézzel számozott példányban jelent meg. 
Egy kis ízelítő: 


Nekem tetszik az album, annyira, ha elérhetőek lesznek a korábbi kiadványaik azokat is beszerzem.
Aki szeretné megvenni ezt az albumot siessen, a hazai terjesztőnél már csak néhány példány található: https://nsbp.shop/termek/scharmutzel-bring-back-the-80s/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4616717358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása