Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemez ajánló - '21.06.14.

2021.06.14. 13:57

Két lemez érkezett a bloghoz, az egyik a várva várt új Berlin Breed a másik egy régebbi darab, de ezzel lett teljes a Blue Max gyűjteményem.

1284799467_7501cd203e09218201012be611f4f631.jpg

A Loyalty records és a Moloko plus versand 2008-as kiadványán két nagyszerű zenekar szerepel, a német Blue Max és a magyar Arrow Cross, A Blue Max a németek egyik legnagyszerűbb skinhead zenekara volt, 2002-től 2010-ig volt aktív, zeneileg német oi! és dallamosabb RAC jellemezte őket, politikailag az NPD-hez kötődtek. 
Ezen az albumon 6 szám hallható tőlük, a megszokott stílusukban és minőségben,személyes kedvencem a No Remorse - European Skinhead Army feldolgozásuk.
Az Arrow Cross dalok a zenekar legjobb korszakában születtek, 5 ütős szerzemény hallható a korongon, az első egy John Murdock vers a Silence Falls, ebben még érezhető némi brit Oi! zenei hatás, a többi dalban már inkább az angol RAC az erősebb, kivétel talán a Self Destruct, mely a '90-es évek végi Archívumra emlékeztet..
A borító széthajtható 6 oldalas, benne a dalszövegek többsége megtalálható, a kivitel és a grafika a korszak követelményeinek maradéktalanul megfelel, a dalszövegek egy része rendkívül apró betűs, még szemüvegben is alig olvasható. A zenekarokról nincs kép.

photo_2021-05-01_20-27-47.jpg

Az új BB album nem okozott meglepetést, a leírások és hangminták már a megjelenés napján elérhetőek voltak a világhálón, köszönhetően annak, hogy a shopok, blogok, fanzine-ek többsége már a megjelenés előtt megkapta a lemezeket azzal a kikötéssel, hogy május 1. előtt nem jelenhet meg róla semmi és nem terjeszthetik. Valamilyen csoda folytán ezt mindenki betartotta. 
A zene az első album óta nem változott, maradt a jól megszokott német Oi! muzsika, a szövegek komolyabbak lettek, négy verset is megzenésítettek, itthon kevésbé ismert költőktől.
Igényes 16 oldalas szövegkönyvben jól olvasható szövegek, dalszöveg és zeneszerzők megjelölésével, a témákhoz illő jó minőségű illusztrációkkal. Helyet kapott egy rajongói grafika és a köszönet lista, fénykép vagy illusztráció a zenekarról nem került bele. A zenekar és a kiadó (FK production) kitett magáért.


Mindkét album megvásárolható az NSBP kiadó shopjában!

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr9916593176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása