Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Yardbombs - Police State

2021.04.08. 14:33


yardb.jpg
 Itthon a 80-as évek punk zenéi reneszánszukat élik, legyen szó korabeli vagy újabb zenekarokról. Úgy tűnik ez nyugaton (délen) is így van, hisz sorra jelennek meg politikailag nem korrekt punk lemezek a világ minden táján.
Itthon újjászerveződött a Csinovnyik, a németeknél hatalmas sikereket tudhat magáénak a Rien Ne Vas Plus és a Kriegsberichter, a skótoknál a Patriot az angoloknál a Legion of the St. George hogy csak az ismertebbeket említsem. 
 Ausztráliában a Jesse (Death Head, Kilgore) projektje a The Yardbombs örvend nagy népszerűségnek, most a hazai NSBP kiadót érte az a szerencse, hogy kiadhatta a zenekar legújabb lemezét.
 A kiadvány hozta a megszokott minőséget, vastag papírra nyomott borító, olvasható szövegkönyv, mely a '80-as évekből származó, skinheadeket terrorizáló rendőrök fotóival van illusztrálva.
 Nos a zene nem a széplelkű amerikai poppunk rajongóknak szól, ez bizony kőkemény, nyers '80-as évekbeli brit punk/hc. Egyszerű, szókimondó szövegek melyek minimális angol nyelvtudással is érthetőek. Aktuális témák, politikailag nem korrekt megfogalmazása jellemzi albumot, Police State (Rendőrállam) az egészségügyi diktatúra karhatalom általi biztosításáról szól, You're A Minority egy szám arról, hogy ki is a valódi kisebbség, hogy csak párat említsek.
Szavak helyett jöjjön inkább a zene:

A lemez megvásárolható: NSBP records

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr2016494132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása