Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

dsc_0982ab.JPG

A Nordic Sun kiadó jóvoltából a hivatalosan tegnap megjelent NS Brotherhood pólót már megjelenés előtt volt alkalmam kipróbálni. A minőség a European Brotherhood által is használt prémium minőségű alapanyag, a minta kiváló, tartós nyomás, nekem a tavasszal kiadott Sons of Odin pólón még nem látszanak használatból adódó nyomok, pedig több tucatszor volt mosva. A pólót a címke szerint nem szabad vasalni, én kíváncsiságból megtettem, kifordítva, alacsony hőfokon teszteltem, a mintában nem tett kárt és nem nyomta át a mintát a másik oldalra. Mindenesetre azért nem javaslom a vasalást.

dsc_1020-cropb.JPG

A póló színe itthon nem igazán megszokott, az elmúlt 30 évben talán ez a harmadik piros színű póló itthon (az Akcióegység és a Nemzeti Front készített piros pólót, ha jól emlékszem), ellenben Németországban rendkívül gyakori, szinte minden rendezvényre ebben a színben nyomnak pólót az ottaniak. A kiadó tulajdonosának  jóvoltából 3-4 éve Svájcban már kaptam egyet amit a Deutsche Zukunft rendezvény támogatására adtak ki.
A póló dizájnja is a német vonalat idézi, a hátán a felírat az OPOS termékeit juttatja eszembe, míg az elől látható minta szintén a német színtér termékeire jellemző. Ezek alapján a termék a nemzetközi piacra készült vagy a nemzetközi trendet próbálja itthon meghonosítani. A hazai grafikusok leterheltsége miatt a mintát egy német grafikus készítette.
dsc_0989-cropb.JPG
Nem igazán akarom magam ismételgetni, így röviden csak annyit, hogy a póló kényelmes viselet, a hát minta sem vastag, így nem okoz kényelmetlen érzést használat közben, a nyak címke kiváltása nyomtatott használati utasítással még mindig remek ötlet, nem lóg ki a pólóból és nem piszkálja a nyakat.
A póló ára a kiadó ígéretéhez híven jóval olcsóbb, mint a Sons of Odin póló, csak 4490 Ft, ami ezért a minőségért hazai szinten rendkívül olcsónak számít.

dsc_1009-cropb.JPG
Beszerezhető:
Női póló
Férfi póló

 

_dsc8839-crop.JPG
Megjelent a régóta várt válogatás lemez, a korong kapható az NSBP kiadó webshopjában
Lemezkritika jövőhéten várható, bár az előadók listáját elnézve senkit nem fog csalódás érni aki megvásárolja a lemezt.

img-3564a.jpg

A Lemezhez hamarosan egy póló is kapható lesz, a kiadó ígérete szerint holnap estére már elérhető lesz a shopban. A pólóból szokás szerint lesz női és férfi változat, a már megszokott jó minőségű anyagra nyomva.

dsc_1016-cropblog.JPG

Lemezajánló 20.11.10.

2020.11.10. 17:44

 Egy újabb hónap, egy újabb adag lemez érkezett az NSBP kiadótól. A mostani csomag szerényebb a megszokottnál, ugyanis a kiadó reményei szerint még 3 saját kiadású lemezzel és egy pólóval jelentkezik ebben a hónapban.
 Vágjunk is bele, az első lemez a közelmúltban hazánkban letelepedett skót előadó egyszemélyes projektje, melyet Patriot néven adott ki. Az előadó közelmúltban adott online koncertjén már hallhattunk ízelítőt a lemezből. Nyers Oi!/punk zene, a jelenkor problémáiról szóló szövegekkel. Néhány számban Bennyt (Whitelaw) is hallhatjuk. Az albumot egy No Remorse feldolgozás a See you in Valhalla zárja. Az album megvásárolható a kiadó webshopjában.
patriot.jpg
Az előadó hazai letelepedésének alkalmából egy 3 számos EP tett ingyenes letölthetővé, mely elérhető a kiadó webshopjában: https://nsbp.shop/termek/patriot-magyar-ep/ A lemez érdekessége, hogy magyarul is énekel a felvételeken.

Általam legjobban várt lemez a London Breed - No one like us. Mikor elsőként hallottam az albumról azt gondoltam a Bulldog Breed hangzás fog visszaköszönni az albumról, pörgős Oi! nótákkal, tévedtem. Teljesen új hangzás, bár a stílus a korai '80-as évek angol oi! / skinhead bandáit idézi, a dalok most lassabbak, dallamosabbak, nem olyan erőteljesek, régi nagy kedvencem a Cock Sparrer stílusát idézik leginkább. Be kell vallanom az elmúlt pár napban még nem tudtam betelni vele, vasárnap óta csak ez szól a lejátszómból. Megunhatatlanok a számok előtti intrók, a dallamos zene, mintha Brad nekem írta volna az albumot.
Valószínűleg sokan érezhetik így, ugyanis jelenleg egyik hazai shopban sem kapható az album, aki még nem tudta beszerezni az próbálkozzon a webshopon keresztül, hátha hamarosan kapható lesz ismét.
https://nsbp.shop/termek/london-breed-no-one-like-us/

londonbreed.jpg
A CD tokban egy rendkívül igényes szövegkönyv is található, jó minőségű színes képekkel illusztrálva, vastag fotópapír minőségű anyagra nyomtatva.

süti beállítások módosítása