Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

dsc_0982ab.JPG

A Nordic Sun kiadó jóvoltából a hivatalosan tegnap megjelent NS Brotherhood pólót már megjelenés előtt volt alkalmam kipróbálni. A minőség a European Brotherhood által is használt prémium minőségű alapanyag, a minta kiváló, tartós nyomás, nekem a tavasszal kiadott Sons of Odin pólón még nem látszanak használatból adódó nyomok, pedig több tucatszor volt mosva. A pólót a címke szerint nem szabad vasalni, én kíváncsiságból megtettem, kifordítva, alacsony hőfokon teszteltem, a mintában nem tett kárt és nem nyomta át a mintát a másik oldalra. Mindenesetre azért nem javaslom a vasalást.

dsc_1020-cropb.JPG

A póló színe itthon nem igazán megszokott, az elmúlt 30 évben talán ez a harmadik piros színű póló itthon (az Akcióegység és a Nemzeti Front készített piros pólót, ha jól emlékszem), ellenben Németországban rendkívül gyakori, szinte minden rendezvényre ebben a színben nyomnak pólót az ottaniak. A kiadó tulajdonosának  jóvoltából 3-4 éve Svájcban már kaptam egyet amit a Deutsche Zukunft rendezvény támogatására adtak ki.
A póló dizájnja is a német vonalat idézi, a hátán a felírat az OPOS termékeit juttatja eszembe, míg az elől látható minta szintén a német színtér termékeire jellemző. Ezek alapján a termék a nemzetközi piacra készült vagy a nemzetközi trendet próbálja itthon meghonosítani. A hazai grafikusok leterheltsége miatt a mintát egy német grafikus készítette.
dsc_0989-cropb.JPG
Nem igazán akarom magam ismételgetni, így röviden csak annyit, hogy a póló kényelmes viselet, a hát minta sem vastag, így nem okoz kényelmetlen érzést használat közben, a nyak címke kiváltása nyomtatott használati utasítással még mindig remek ötlet, nem lóg ki a pólóból és nem piszkálja a nyakat.
A póló ára a kiadó ígéretéhez híven jóval olcsóbb, mint a Sons of Odin póló, csak 4490 Ft, ami ezért a minőségért hazai szinten rendkívül olcsónak számít.

dsc_1009-cropb.JPG
Beszerezhető:
Női póló
Férfi póló

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5916286228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása