Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemezajánló

2020.05.07. 15:00

Tegnap ismét csengetett a postás, a munkáltatóm búcsúcsomagján kívűl egy csomag is érkezett, ismét az NSBP shop támogatta a blog működését 3 CD-vel.

wl_echo.jpg
 Az első és legjobban várt lemez a Whitelaw új albuma az Echos from the Past, ebből is a "The Blackshirts Edition". A kiadvány DVD tokban jelent meg, belül a szövegkönyvet Sir Oswald Mosleyról készült képek színesítik. A kiadványt 300 darabra limitálta a Midgård records. 
 12 új szám némileg megújult hangzással, de változatlanul felismerhető eredeti Whitelaw stílúsban. Még csak másodszor hallgatom, így nem tudtam még eldönteni melyik szám lesz a kedvencem, talán zeneileg és szövegileg a Still number 1. áll hozzám legközelebb.
Az új dalok után egy hasonló kiadványokon szokatlan rész következik, Benny kommentálja a számokat, a borítón nem szerepel, de az a rész valószínűleg az Under The Sunwheel műsorban készült a Sunwheel stúdióban. Az utolsó négy szám eddig kiadatlan demó felvételek. Hallgatásuk visszahozza a fiatal korunkat amikor csak hasonló hangzású felvételekhez jutottunk hozzá és hallgattunk rongyosra haverokkal pár sör mellett vagy egy házibuliban.
Mind a csomagolás, mind a hanganyag kiváló, negatívumként talán azt tudnám megjegyezni, hogy a demó számok szövege nincs a szövegkönyvben és a bookletből vagy a hátsóborítóról hiányolok legalább egy képet a zenekarról.
A kiadvány megvásárolható: NSBP.shop

tank-turret.jpg

A második lemez szintén a nagyon vártak között volt és szintén Midgård records kiadványa, igazság szerint ki ne várna egy olyan albumot amin egy egykori 4Skins gitáros és egy valamikori Skrewdriver tag zenél.  A  borító egyszerű, széthajtva a saját dalszövegeket és pár képet tartalmaz a zenészekről, zenekarról, egy mini CD-től szerintem ne várjunk többet. 
A zene a korai Skrewdrivert idézi, nekem nagyon bejött, ahogy a 3 Skrewdriver feldolgozás is a CD végén, ha sorrendet kellene felállítanom az English Rose feldolgozások után a legjobb amit eddig hallottam. A lemez végig hallgatása után még azonnal háromszor meg kellett hallgatnom, nem tudtam betelni vele.
Beszerezhető: NSBP.shop


muke.jpg

A  harmadik lemez a PC Records gondozásában jelent meg és a Mistreat frontembere Muke készítette. Aki olvasta már a régebbi koncertbeszámolóim az tudja, hogy nagy rajongója vagyok a finn bandának és rendszeresen a finn nyelvű számokat hiányolom a koncerteken. Nos itt megkaptam, 14 dal csak az énekes anyanyelvén. 
Kezdjük a borítóval, a tokban egy szövegkönyv található, a lapokat finn katonák nagy valószínűséggel többségében Simo Häyhä képei illusztrálják, a booklet utolsó oldalán Muke ír pár sort a lemezről, arról hogy többségében finn hazafias költők verseit zenésítette meg, ha jól értettem a gyenge angol tudásommal. Amit itt is hiányolok az egy kép az előadóról és a versek írói.
 A zene talán nem meglepő olyan, mintha egy Mistreat albumot hallgatnánk, talán kicsit itt-ott balladisztikusabb a dalszövegeknek (verseknek) köszönhetően. Az anyag simán elmenne a zenekar sorlemezének is, ha Muke angolul énekelne. Én egyenlőre nem tudok betelni a finn énekkel, remélem egyszer láthatom/hallahtom ezt az anyagot élőben is.
Beszerezhető: NSBP.shop

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6015668248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása