Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ulf Gunnar Ekberg

2019.04.09. 08:43

ue.jpg

Az 1980-as évek elején, még nagyon fiatalon lett skinhead, 1983-1986-ig a Commit Suicide nevű skinhead zenekarban énekelt. 1990-ben a nővérei megalakítják az Ace of base nevű formációt és a testvérüket is hívják énekelni.  Ulf belép a zenekarba és azonnal felhagy a skinhead életformával, megszakítja kapcsolatát korábbi barátaival. 
A múltját többször megtagadta, nagyobb botrány nem is volt belőle, többnyire csak a skinhead fanzine-ek foglalkoztak vele (itthon is megjelent korábbi életéről pár cikk néhány kiadványban). A nagy botrány akkor robbant ki amikor egy svéd kiadó kiadta lemezen a Commit Suicide demóját "Uffe was a nazi" címmel. Ulf rendszeresen elhatárolódott korábbi életétől és tagadta, hogy a lemezen megjelent számok egy részét játszották volna a korábbi zenekarával.


ue0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3014749981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása