Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pékárudák

2016.02.26. 17:15

Ma reggel állok a kecskeméti buszmegálló melletti fornettinél. 5 óra 4 perckor olvasom a táblán, hogy nyitás 5 órakor. Bent az egyik hölgy kesztyű nélkül pakolja a pultba a péksüteményeket, miután végzett elővett egy csomag kesztyűt, egyet felhúzott, kinyitotta az ajtót 5 óra 7 perckor a kesztyűben és ugyanazzal a kesztyűvel kitette a reklám táblát, majd kiszolgálta benne az első vevőt.

Félegyházi pékség Nagykőrösön a buszpályaudvar mellett, 4.35-kor pult tele pékárúval, polc kenyerekkel, ajtó tárva-nyitva két hölgy a pult mögött trécsel. Megyek be, az egyik félvállról: 
- Ötkor nyitunk, addig nincs kiszolgálás.

A fenti kőrösi pékáruda pár héttel később úgy 7 óra magasságában, kérek egy kenyeret, nyújtok egy ötezrest, mire a hölgy felháborodottan:
- Menjek máshol váltassam fel a pénzem, mert ő nem tud visszaadni.

Ismét félegyházi pékáruda, ismét Nagykőrös, de most pár száz méterrel arrébb és délután 5 óra körül.
Kezemben egy húszezressel ballagok be, kérek egy kenyeret, felszeletelik, nyújtom a pénzt, mire a hölgy felháborodottan közli, hogy nem tudja, felváltani, próbálkozzak máshol.

Ezt a kenyeret pedig a fentebb említett Félegyházi cég boltjában vettem:

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr918421906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helmwige 2016.03.20. 14:25:10

Oi szigorú vagy, mintha sosem dolgoztál volna eladóként :) . Tényleg előfordul ám, hogy nincs a kasszában váltópénz... Viszont a stílus valóban nem mindegy, lehet(ne) kedvesen is közölni a vevőkkel. A kenyér meg azért olyan, amilyen, mert csak színezőmalátával sötétítik be a legtöbb pékségben, átverés az egész rozs, tönkölybúza, és egyéb elnevezés...
süti beállítások módosítása