Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Védjük az állatokat

2015.05.02. 13:25

Szép dolog az állatok védelme...
Ennek a hatalmas kampánynak köszönhető, hogy egy cigány aki magyart öl kevesebbet kap, mint egy állatkínzó.
Ezért mutogatnak rendszeresen a híradóban újszülött állatokat, amit chipszet majszolva és nyálcsorgatva néz a birka nép és felháborodik a legkisebb állat bántalmazáson, éheztetésen, de szemrebbenés nélkül nézi a műsort ha gyilkosságról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr477421756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helmwige 2015.05.06. 09:07:09

Most az egyszer nem értek egyet veled... Nagyon-nagyon ritka eset, mikor letöltendő büntetést kap valaki állatkínzásért, többnyire pár tízezer Ft-ból megússzák az elkövetők. Amúgy meg nem az állatvédelmi törvényeink erősek és túlzóak, hanem az életvédelmiek túl enyhék. Tény, hogy irreálisan kevés az a max. 8-10 év, amit letöltenek egyesek gyilkosságért. Állatkínzásért, halmozottan max. 3 év letöltendőt lehet kiszabni (már amennyiben jól emlékszem), de 8-10 hónapnál többet, tudomásom szerint, nem nagyon szoktak kapni. És biztos vagyok benne, hogy elég durván szenvedett az az állat, amelyik bántalmazása miatt tényleges börtönt ítélnek meg. Biztos, hogy rohadtul fájt annak a lónak, akinek a cigány gazdája, csak mert arra támadt kedve, kiszúrta a szemeit, vagy az a sertés, amelyik még élt, mikor a "megélhetési bűnözők" levágták mind a 4 lábát... Vagy az a kutya, amelyiket télen a városod határában akasztottak fel... Én a "szemet szemért"-elv híve vagyok. (És biztosan ismersz már annyira, hogy tudd, elég rendesen kibukok a gyilkosságoktól, ettől függetlenül az állatkínzásoktól is - holott nem is majszolok chipset :D )
süti beállítások módosítása