Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kampány

2010.01.21. 12:20

A különböző médiákban elkezdődött a választási kampány: A kecskeméti állatkínzó a Jobbik szimpatizánsa volt!!!

NO KOMMENT!

Skinheadek-pártok-mozgalmak

2010.01.19. 19:07

A rendszerváltás után az első csoport amelyik kapcsolatot alakított ki a bőrfejűekkel a Jurta színházban székelt, nevet nem érdemes írni, hiszen legalább féltucat párt volt oda bejelentve. A rádió épületénél történtek után elhatárolódtak a skinheadektől, sőt azt is tagadták, hogy valaha kapcsolatban álltak volna velük. Nem sokkal utána ezek a pártok eltűntek, a Jurta színház elvesztette eredeti funkcióját.

A MIÉP tömegesen soha nem karolt fel skinheadeket, ráadásul gyakran el is határolódott néha még saját magától is ezért egy idő után a bőrfejűek sem mutattak érdeklődést iránta, mára a párt teljesen jelentéktelen lett.

A kisgazda párt gyülekezőhelyet biztosított, az egyik együttesnek próbatermet alakított ki, a Harag Napján skinheadek segédkeztek a rendezésben darutollas bocskai sapkában stb. Amikor az együttest kommandósok vitték el a székház pincéjéből, a párt tagadott. Nem sokkal később ők is eltűntek.

A Jobbik eleinte szimpatikus volt a kopaszoknak, majd a EU-s választás utánni elhatárolódásoknak köszönhetőn megszünt az érdeklődés iránta, most kétségbeesetten próbálnak újra szimpátiát kelteni, remélem a többség már rájött, hogy nem lehet bízni bennük.

Volt rengeteg politikus aki a saját népszerűségének növelése érdekében vagy más önös okból került kapcsolatba kopaszokkal: Potyka bácsi, Utasi féle hadapródok (egy volt rendőr alapította szerencsére hamar eltűntek), Király B. Izabella, Szabó Albert, Bácsfi Diána. Szerencsére többségüknek nem sikerült tömegbázist kialakítaniuk, Király B. Izabella kívételével ők is eltüntek.

A környezetvédők jöttek a nagy ötlettel elő ami a bejegyzés címe. Nagykőrösön amit a kommunista terület rendezés nem tett tönkre azt majd ők elintézik Uniós forrásból. A város határában lévő mocsras területet lecsapolták az előző rendszerben, így a helyén csak homok maradt amin a korábban őshonos tölgy fajok csak nehezen élnek meg, fiatal csemetéket pedig szinte lehetlen felnevelni. A környezetvédők szinte minden nagyobb erdőrész tulajdonostól bérbe vették a területeket amin már eddig is nagyobb kárt csináltak mint elődeik, az akácot és a fenyőt teljesen kiírtották a területről, a tölgyet pedig - még a betegeket sem - nem engedik kivágni, így a betegség csak tovább terjed, ami a faállomány pusztulásán túl az erdőn élő állatok kipusztulásához is vezet. A területek nagyrészét körbe vették elektromos kerítéssel, hogy az állatok ne tudjanak a korábbi táplálékukhoz hozzájutni. A legújabb ötletük az akác teljes kiírtása a területről, mondván az nem őshonos, a nyárfát őshonosnak találták, mivel az sem ipari, sem tüzelésre nem igazán alkalmas. Aki egy kicsit is otthon van a fák területén az tudja, hogy az akác is és a nyárfa is amerikai eredetű, tehát egyik sem őshonos, mivel az a szürkenyár amit védenek nemesítési selejt, ipari célra alkalmatlan, fűtési kalória értéke alacsony, tehát haszontalan növény, ellenben az akác a méhészeknek is hasznos, megélhetést biztosít már kisebb területen is a tulajdonosnak és a favágóknak is, nemcsak tűzifaként használják, hanem szőlőkaróként, kerítés oszlopnak, és régebben épületekhez is használták oszlopként és deszkának egyaránt.

süti beállítások módosítása