Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kampány

2010.01.21. 12:20

A különböző médiákban elkezdődött a választási kampány: A kecskeméti állatkínzó a Jobbik szimpatizánsa volt!!!

NO KOMMENT!

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr221689850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.01.21. 18:12:56

Minden jobbikos állatkínzó, egytől egyig, nem tudtad?!
Alig várják, hogy hatalomra kerüljenek és a következő állatokat kínozhassák: bajnai, gyurcsányI, mesterházi, kóka stb.
Hülyegyerek!

NS88 2010.01.21. 18:18:46

@Attila64: Ez egy felettébb értelmes komment volt...

Odin88 2010.01.22. 06:31:12

Kedves Hülyegyerek!
Választhattál volna szebb nevet is. A fent említett hír a Kecskeméti városi televízióban hangzott el több alkalommal is. Gondoltam nem kell kommentálnom, mert a naplóm olvasói általában megértik mit írok. Akkor a gyengébbek kedvéért még egyszer: A médiában megkezdődött a választási kampány. A Jó ,,magyar" szokás szerint a pozitív kampány helyett a másik lejáratása a cél. Ez történt most is amikor egy állatkínzóról azt állítják a egy vidéki tv csatornán, hogy a jobbik szimpatizánsa. Remélem kedves Hülyegyerek, most már te is megérted.
Odin88!

NS88 2010.02.16. 18:01:12

Üdv!
Én nem vagyok jobbik szimpatizáns, és a "demokráciában" sem hiszek, de mégis azt mondom, hogy a jobbik még mindig százszor különb a fidesznél, mszpnél, vagy akármelyik leendő parlamenti pártnál. Nekem az a véleményem, hogy ha a jobbik nem is kerül kormányra, és nem lesz túl nagy jelentősége a parlamentben, akkor is inkább rá kell szavazni, támogatván a nemzeti oldalt, minthogy egyáltalán ne szavazzunk.

Ha gondoljátok nézzétek meg a blogom: ns88.blog.hu
Szívesen veszem a kritikákat és a tanácsokat is!
Kitartás!
NS88

Odin88 2010.02.16. 20:31:50

Akkor most utoljára leírom, ez a bejegyzés nem a jobbik ellen szól. Tényként leírtam, hogy a baloldali médiában megkezdődött a választási kampány, minden negatív személyt össze fognak kötni a jobbikkal, hogy ezáltal is lejárassák azt a pártot amelyik a legjobban csípi a szemüket.

NS88!
Te még fiatal vagy, de mi már 20 éve mást sem teszünk, csak próbálunk a sok rossz közül a jobbikra szavazni, én belefáradtam, nem megyek el szavazni.
Egyébként nem sok értelme van a választási színjátéknak sem, amikor a MIÉP támogatottsága országosan 10% volt a választásokon alig érték el a 4%.ot amivel épp hogy bekerültek. A Jobbiknak ugyan ez lesz a sorsa. Ha be is kerülnek, beleszólásuk nem lesz semmibe.

NS88 2010.02.16. 21:54:56

@Odin88: A tapasztalat ellen nem tudok semmit felhozni és nem is akarok. Biztos vagyok benne, hogy igazad van.

"Parlamentáris úton a hatalmat addig lehetett megszerezni, amíg a politikai hatalom nem volt a zsidóság kezében. Amint a zsidóság a politikai hatalmat is megkaparintotta - teljesen mindegy, hogy közvetlenül vagy közvetve, és hogy politikai hatalmát közvetlenül vagy közvetve gyakorolja - teljesen kizárt, parlamentáris úton a hatalmat átvenni. Az így hatalmat gyakorló zsidóság mindent vérbe vagy anarchiába fojt. Ellenszere: a népmozgalom."
Szálasi Ferenc

Én ehez az idézethez tartom magam. 88!
süti beállítások módosítása