Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Koncert szervezés

2008.10.18. 16:28

Amikor a 3. NIT-et szerveztük érdekes megfigyelést tettünk, az oi bandák pénzért zenélnek az NS bandák pedik a közönségnek. Íme néhány példa arra, hogy melyik zenekar mennyiért jött volna Szigethalomra zenélni:

Titkolt Ellenállás - Békésről 15.000Ft

Nemzeti Front - Mohácsról 18.000Ft

Vérszerződés - Sopronból 5.000Ft

Út és Cél - Dunántúlról 4.000Ft

Archívum - Bp-ről 3.000Ft

Valhalla - Bp-ről 3.000Ft

Nimród - Bp-ről 3.000Ft

NC95 Bp-ről ingyen (részben szervezők voltak)

Egy Black Metál banda is jelentkezett ők is ingyen jöttek volna.

Végül csak az Archívum és a Nimród tudott jönni a két zenekar együtt egy láda sört kért.

Tigris u. 6.

2008.10.17. 21:35

Régen amikor még nem hordozható számítógéppel jártunk koncertre, a papírfecnit pedig piásan elhagytuk a legegyszerűbb volt megjegyezni a másik címét. Történt, hogy az egyik ismerősöm is levelet szeretett volna kapni ezért megadta címét egy másik településen élő társaságnak és hogy biztos legyen a dolgában a buli alatt többször elmondta az utca nevét és a házszámát a srácoknak. A buli végén már kivülről fújták a címét. A címre még évek múlva is emlékeztek, de a nevét már másnapra elfelejtették.

Megint a nevek

2008.10.16. 16:54

Van egy Hideg Bence nevű ismerősöm aki burkoló, egyszer egy Melegh vezetéknevű faszinál dolgoztak, jön a tulaj, köszön, bemutatkozik, mire Bence is, amit a faszi gúnyólódásnak vett, a végén elő kellett vennie az igazolványát, hogy tisztázzák a helyzetet.

Van egy Farkas István nevű kollégám, ő egy Rókánál járt így.

Volt egy Kölni becenevű kopasz srác a '80-as években, ő onnan kapta a nevét, hogy húsvétkor a nyugatinál egy swasztikát rajzolt a földre kölnivel, majd meggyújtotta, a maradékot pedig megitta.

Volt egy nem túl sok ésszel megáldott kopasz gyerek a '80-as évek közepén, akit Bukszaszájúnak hívtak. Egyszer megkérdezték tőle miért ez a neve:

-Mert bukszaszám van.-volt a válasz. Szerencsére nem sokkal később punk lett.

Még egy történet róla melyet egy ismerőse mesélt:

Lyukban belevizelt egy boros üvegbe hogy megitatja valakivel.Persze senki nem vette be.Lerakta az üveget egy asztalra és elment.Pár perc múlva jön vissza ,meglátja az üveget" Bazdmeg bor"és beleivott.
A legnagyobb figura akit ismertem.Remélem Ő is röhög ezen a sztorin.

Punkok

2008.10.14. 19:24

A '80-as években történt, hogy a Vörösmarty téri punkok, megkértek minket, hogy segítsünk nekik rendezni egy számlát a csövesekkel (értsd: metálos), az esemény Bp-en a Pokolgép lemezbemutató koncertje után lett volna aktuális, 4-en akik korábban metált, black metált hallgattunk bementűnk a bulira, beálltunk a tömeg közepére és végig táncoltuk, illetve karlengettük az eseményt, bent csak egy alak keménykedett, de az egy könyökkel elindított gyomros után feladta a próbálkozást. Koncert után a punkokkal elindultunk a keletihez a számla rendezés ügyében, kb. 8 punk és 10 kopasz, az aluljáróban megláttunk egy nagyobb csoportot (kb 60 főt) és tempósan megidultunk feléjük, mire ők is megindúltak felénk futva elől egy srác szárvágóval, mikor hátra néztem már csak a Nudli volt mögöttem az is csak azért, hogy elrángasson onnan. A Blahán újra találkoztunk a többi kopasszal akik elmondták, hogy a punkok egyből leléptek amikor meglátták a szárvágós gyerekeket és nélkülük már nem volt értelme a tartozást behajtani.

Birka vacsora

2008.10.14. 17:17

Mátrai barátaink meghívtak minket egy névnapi bulira, állítólag több embernek lesz névnapja és szülinapja, persze neveket nem említettek, és egy egész birkábol lesz a vacsora. Mi szokás szerint készültünk (bor, sör) és utaztunk.

A helyiek rendesek voltak, eljöttek elénk kocsival Salgótarjánba így megúsztunk egy hosszú buszozást és egy balhét a helyi kisebbséggel. Terenyére érve szokás szerint irány a kocsma, a második sör után kérdeztük, hogy mi a helyzet a vacsorával?

Némi kitérő válasz után elindultunk Atom Anti apjáékhoz ahol az említett étel megnyúzva, de még egészben lógott a rénfán. Mivel én voltam a legjózanabb férfiember engem ért a megtiszteltetés, hogy feldaraboljam a birkát az asszonypajtás pedig felkockázhatta a pörkölthöz. Mivel a mátrai ember találékony így a vacsora elkészítése a kocsma udvarán történt, hogy ne kelljen messzire menni italért. Persze mint legjózanabbat, az asszonypajtást érte az a megtiszteltetés, hogy megfőzhette a birkapörköltet. Szegény korábban még nem csinált ilyet, így mindig egy éppen közelben tartózkodót kérdezett arról, hogy mi kell még bele. Szegény állat mire megfőtt legalább 20-szor elénekeltük az ír birkagulyásról szóló nótát. Mire elkészült már mindenki nagyon éhes volt így természetesen dícsérték a szakácsot. Az azért valamit jelenthet, hogy ő nem evett belőle :-)

 

Zötyög a taliga

2008.10.14. 17:17

A volt nejemmel szerettünk nagyon a Mátrába járni, kedves emberek, alacsony árak, és nem utolsó sorban gyönyörű táj.

A Második NIT-re szokásunkhoz híven egy nappal korábban mentünk. Gonoszék már vártak (a buszmegálló melletti kocsmában), mikor megérkeztünk csatlakoztunk hozzájuk, majd indultunk a beígért nyúlpaprikás irányába. Mint kiderült szegény állat még ugrált, így amíg átalakult étellé háziborral, pálinkával csillapítottuk az éhségünket. Miután bevacsoráztunk meglátogattuk a közeli becsületrontót és záróráig mulatoztunk, induláskor vettük észre, hogy egyik társunk alól kiszaladtak a lábai, de hát a mátrai ember találékony, Gonosz "hazaszaladt"  a taligáért, nagy nehezen beleraktuk a srácot és megindultunk hegynek föl. Kb. 10 méter után teljesen kifulladtunk, ekkor az asszonypajtás ugrott a taligához, hogy na majd ő, persze szegény srác egyből kiborult a szállító eszközből. Mint említettem a mátrai ember találékony, Gonosz becsöngetett Atom Antihoz (aki aznap pihentetett a másnapi bulira) és megkérte, hogy segítsen nagy bajunkban, neki köszönhetően többé-kevésbé épen helyeztük ágyba a srácot.

 

kilóméteróra2

2008.10.13. 16:58

A nyáron fent voltam a Jánoshegyen tekerni, előtte vettem egy új viszonylag olcsó, de ismert márkájú kilóméterórát, a tekerésből visszafelé a Hűvösvölgyin, gondoltam megnyomom egy kicsit, hogy majd tudjak dicsekedni a kollégáknak. A terv jó volt sajnos az óra 60 felett kiakadt és 300-at mutatott, ezt már senki sem hitte volna el sajnos.

kilóméteróra

2008.10.13. 16:53

Mikor megvettem az első kilóméterórámat az első gondolatom az volt rögtön, hogy valami nagy max sebességet kellene írni bele. A gondolatot ismét tett követte, feltekertem a tatabányai turulhoz, hogy majd onnan lefelé egy 70-es max összejön. Sajnos olyan szembeszél volt, hogy csak 36-tal tudtam lejönni.

süti beállítások módosítása