Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

r-15968672-1624635280-2121_1.jpg
20-as éveim egyik kedvenc zenekara volt, így amikor megláttam a Tuono Records standján egyértelmű volt, hogy haza kell vinnem belőle egyet. Középtempós olasz Oi! zene, vagy ahogy manapság divatos minden politikai tartalommal bíró zenét emlegetni R.A.C.. 
Nem igazán tudom megmondani mi fogott meg a zenekarban, akkoriban még a gyorsabb, pörgősebb Oi! zenéket kedveltem, mindenesetre egyből a kedvenceimmé váltak.
A zenekar egyfajta supergroup volt, a Hope & Glory tagjaiból lakult, de már a Hope & Glory is más ismert skinhead zenekarokból alakult, így a tagok nagyjából 1980 óta zenéltek különböző skinhead zenekarokban és néhányuk még zenél ma is (Daspo, Topi Neri), Caio az énekes 2013-ban elhunyt.
A lemez 1993-ban jelent meg, abban az évben indított hadjáratot az ottani rendszer a skinheadek ellen, akkor nagyon sokan feladták, eltűntek, ők szerencsére nem, ahogy nagyon sokan mások sem.
Ahogy az eredeti felvételt, úgy ezt a digipack lemezt is a Tuono Records adta ki, a lemez dizájnja a korabeli kazettákra emlékeztet. A lemezhez nyolc oldalas szövegkönyv tartozik, ez is megőrizte a kor hagyományait amikor egyszerű fehér lapon hajtogatták a dalszövegeket a kazettaborítóba. A dalszövegeken kívül egy rövid magyarázat található benne a kiadótól az új kiadáshoz és egy köszönőlista. 




photo_2022-09-09_13-00-39.jpgCaio

photo_2024-06-09_21-26-11.jpgA kedvenc Peggior Amico pólómban 1995

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr9918424715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása