Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

photo_2023-10-16_09-52-00.jpg
Az ősz legjobban várt lemeze megérkezett. A német skinhead legenda az Endstufe 40 éves jubileumi koncertje amit az amerikai Wellington Armsszal közösen ünnepelt.
A két lemezes koncertalbum első korongján az ünnepelt 21 szerzeménye hallható, mind ismert nóta az elmúlt 40 évből a kezdetektől napjainkig, Skinhead pur, Lass dich nicht unterkriegen, Trinken, Glatzen Party, Eine rose für dich, Renees hogy csak az itthon is jól ismert dalokat említsem.
Kiváló felvétel, sok helyen átjön a közönség hangulata, kiabálása, éneke is. 
Egy kis ízelítő:



A Wellington Arms sem bízta a véletlenre, rögtön az egyik legismertebb dalukkal a Living in America-val indított ami megalapozta a hangulatot és ezt még 16 nagyszerű nóta követett olyanok, mint a Tomorrow we wins, Paranoid, I'm mad, Skinhead 88 és még sorolhatnám. Erre a korongra egyértelműen az Endstufe miatt esett a választásom, de már nem tudom eldönteni, hogy melyik banda tetszik jobban, így napok óta felváltva hallgatom a két korongot.
Azt hiszem ezen a lemezen egy kiváló ízelítőt kapunk abból, hogy mit láthatunk, hallhatunk majd az amerikai bandától november 11.-én hazánkban.



A lemez 700 darabra limitált digipack kiadásban jelent meg, információt találunk a két napos koncertről, képeket a két zenekarról, egy köszönő listát és egy matricát.
Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/endstufe-wellington-arms-40-jahre-live-und-laut/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4618236419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása