Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nordic Sun Fest vol. 2.

2023.06.18. 09:50

photo_2023-06-15_09-08-31.jpg
Egyéb elfoglaltság miatt sajnos nem volt időm havi programajánlót összeállítani, de erről a hazai buliról mindenképp szót kell ejteni, hiszen a nyár egyik legnagyobb bulijának ígérkezik.
A közelmúltban újjáalakult spanyol metál zenekar eredetileg egy börtönben alakult 1991-ben, mivel a tagokat időnként átszállították más börtönökbe a tevékenységük ezért leállt, de a szabadulásuk után három albumot vettek fel. A tagok megfordultak olyan zenekarokban, mint a 7 muelles, Estripe Imperial, El Vandalo.
A görög RAC & Roll zenekar 5 év alakult, a telegram csatornájukon megosztott mémjeik nagyon népszerűek, könnyen emészthető, pörgős zenéjük valószínűleg sok hazai rajongót fog szerezni a bandának.
A Fehér Törvényt és az újjáalakult Vérvádat nem kell bemutatni a hazai közönségnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr218148554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása