Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dobermans Aggressive kritika

2023.05.07. 16:49

bz275_03.jpgPár hónapja rendeltem Dobermans Aggressive webshopjából egy kapucnis felsőt és egy melegítő nadrágot. 
Közel négy hét után érkezett meg a csomag, ami azért elég gáz, persze azt már megtanultam hogy sem születésnapra, sem névnapra sem karácsonyra nem rendelek a világhálóról semmit, mert azok akik ezzel foglalkoznak iszonyú lusták. Természetesen vannak kivételek, de ez a cég nem tartozik közéjük, hisz pár éve már rendeltem tőlük akkor is elég sokat vártam a csomagra.
Van néhány Dobermans Aggressive termékem, egy cipzáras, kapucnis felsőm is, ezért is mertem rendelni tőlük. Sajnos az új termékük minősége, anyaga sokkal silányabb, vékonyabb. 
Többszöri mosás ellenére sem vesztett eddig a színéből és nem kezdett bolyhosodni sem, szóval akinek nincs mihez viszonyítani az nem fog csalódni a termékben, hiszen kényelmes, meleg viselet.
Elsősorban tavaszi, őszi ruhadarab vagy télen dzseki alá kiváló.

spodnie-dresowe-meskie-dobermans-training-sport-fight-mma-men-spd149a.png
A nadrággal már egész más a helyzet. A derék szabása nem is hasonlít a képen láthatóra, sokkal egyszerűbb, silányabb. A belső fehér bélés hiányzik belőle. A szabása modernebb, az alsó lábszárnál vékonyabb, de még nem buzis. A szitázott logó két mosás után már töredezett, kopott.
A hibák ellenére kényelmes tavaszi, őszi ruhadarab.

dsc_8281blog.JPG
Összegzés:
A felsorolt hibák ellenére ár/érték arányban még mindig elfogadható minőségű termékeket kapunk a pénzünkért, de egy Hungarian Legends terméket itthon ugyanennyiért meg tudunk venni és felpróbálni az üzleteikben. A Magyar Harcos hasonló minőségű nadrágjait olcsóbban meg tudjuk venni, sajnos náluk a kínálat szerényebb, a felsőikből nagyobb a választék, de azok drágábbak is.

Az alsó képen látható még egy Dobermans Aggressive termék, a korábban már bemutatott övtáska, két év használat után a fő zseb egyik cipzára adta meg magát, de ettől még kiválóan teszi a dolgát a dupla cipzárnak köszönhetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6018118726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása