Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újdonságok, érdekességek

2022.06.04. 11:22

Számomra az idei nyár legjobban várt lemeze a Bomber Army albuma lett, már akkor tudtam, hogy nagyot fog szólni amikor először hallottam erről a zenei projektről. Aztán eljött az első dal bemutatója, jó-jó, de ilyet már hallhattunk a Szent Suhancoktól vagy a korai Romantikus Erőszaktól, ettől valami jobbra számítottam... és ma megjött, igen, valami ilyenre számítottam:



Az idei év legjobban várt hazai koncertje mások számára az Archívum 30 éves koncertje, számomra a nagy finn kedvenc a Mistreat fellépése. Úgy alakult, hogy mégsem tudok ott lenni, de remélem sikerül még elcsípni őket az európai turnéjukon.
photo_2022-06-04_11-06-02.jpg

photo_2022-06-04_11-06-36.jpg
Bár nem skinhead zenekar mégis sokak kedvence az ausztrál Rose Tattoo. Úgy tűnik a hazai koncertszervezők nem láttak fantáziát a zenekarban, így aki szeretné őket elcsípni annak utazni kell egyet egy jó koncertért.

photo_2022-06-04_11-06-39.jpg
Elolvastam Józan Zoltán legújabb könyvét az egyik nagy kedvenc angol skinhead zenekaromról a The 4Skins-ről. Sajnos az én korosztályom amelyik ezen a zenén nőtt fel már túlnyomó részt nem hallgat ilyen zenéket, a fiatalok pedig szintén másféle zenéket hallgatnak, így a könyvet valószínűleg többnyire punkok fogják megvenni. Mindenesetre mindegy milyen színtérről jön az olvasó, nem fog csalódni, egy korrektül megírt könyvet kap mindenki, csak ajánlani tudom mindenkinek.

the-4-skins-borito.jpg

True Aggression - m/w/d

2022.05.31. 20:13

photo_2022-05-31_16-04-20.jpg
Lassan két hónapja, hogy megjelent az album az OPOS records jóvoltából. A lemez hagyományos CD tokos kiadásban jelent meg, a kiadótól elvárt minőségben. Olvasható szövegkönyv, a zenekar tagjainak kitakart képeivel illusztrálva.
Az első lemeztől kezdve punk zenekarként hirdetik magukat a srácok, de a zenéjük tipikus német skinhead zene főleg Oi! zenei alapokkal, talán erre az albumra sikerült nekik a legtöbb punk zenei elemet becsempészni a zenébe, de én még mindig nem gondolom, hogy punk zene lenne.
Az albumon 11 szám szerepel a lista szerint, de van egy rejtett szám is, az egyik dal akusztikus verziója került a korong végére.
Aki szereti a zenekart nem fog csalódni, a megszokott vidám hangvételű, dallamos, mégis ritmusos zenét kapja aki beszerzi a korongot.
Íme egy kis ízelítő:




A korong beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/true-aggression-m-w-d/

süti beállítások módosítása