Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

True Aggression - m/w/d

2022.05.31. 20:13

photo_2022-05-31_16-04-20.jpg
Lassan két hónapja, hogy megjelent az album az OPOS records jóvoltából. A lemez hagyományos CD tokos kiadásban jelent meg, a kiadótól elvárt minőségben. Olvasható szövegkönyv, a zenekar tagjainak kitakart képeivel illusztrálva.
Az első lemeztől kezdve punk zenekarként hirdetik magukat a srácok, de a zenéjük tipikus német skinhead zene főleg Oi! zenei alapokkal, talán erre az albumra sikerült nekik a legtöbb punk zenei elemet becsempészni a zenébe, de én még mindig nem gondolom, hogy punk zene lenne.
Az albumon 11 szám szerepel a lista szerint, de van egy rejtett szám is, az egyik dal akusztikus verziója került a korong végére.
Aki szereti a zenekart nem fog csalódni, a megszokott vidám hangvételű, dallamos, mégis ritmusos zenét kapja aki beszerzi a korongot.
Íme egy kis ízelítő:




A korong beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/true-aggression-m-w-d/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr9117845005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása