Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

londonbreed_1.jpg
 A London Breed első albuma akkora siker lett, hogy biztosak lehettünk a folytatásban, szerencsére ez nem is váratott túl sokat magára, a PC rekordsnak hála már meg is jelent és az NSBP kiadónak köszönhetően már be is mutathatom.
 A stílus nem változott semmit, a hangzás is a megszokott, mindez 10 vadonatúj szerzeményen keresztül. Talán kicsit több a lassabb rész, mint az előző albumon, de ugyanazt a '70-es, '80-as évekbeli brit Oi! - punk zenét kapjuk amit az első CD-n megszerettünk. 
 A lemez hagyományos CD tokos megjelenést kapott, 16 oldalas fénykép minőségű szövegkönyvvel, melyben a szövegeken kívül láthatunk képeket a zenészekről és a dalszövegekhez kapcsolódó grafikákat, képeket, újságkivágásokat. Számomra ilyennek kell lennie egy színvonalas kiadványnak.
 A dalszövegeket még nem volt időm lefordítani, de a témák változatosak és aktuálisak, a szabadságról, az ellenünk folyó pszichológiai háborúról, a nekünk készülő szép új világról szólnak, de a zenészek otthona Dél-London sem maradt ki, valamint a hópihe generációnak is üzentek. Valamennyi dal az elmúlt két évben született és Brad írta őket.
 Azt a talányt még nem sikerült megfejtenem, hogy a borítón miért monokróm a Union Jack és miért került rá az Álomháború című film (Sucker Punch) német zombikatonája.



Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/london-breed-brave-new-world/

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr2717992356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása