Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hétvégi sakk kupán a résztvevők választhattak egy-egy lemezt a BHS kiadványai közül, én a címben említett korongot választottam.

r-12969036-1545551932-6254_jpeg.jpg

A lemez 2018-ban jelent meg azzal a céllal, hogy támogassák a hazai sportrendezvényeket, gondolom elsősorban az Akarat Diadala küzdősport gálára gondoltak, bár ezt nem írták ki a korongra.
A lemez egyszerű nejlon tokos kiadást kapott egy kétoldalas papír borítóval. A hátoldalon feltüntetve a kiadvány célja és a szám címek. A mai korban ez számomra kicsit puritán, de a cél a fontos, ne legyünk túl igényesek.
Aki ismeri a kiadót nem csodálkozik rajta, hogy főként különböző hc stílusban játszó bandák kaptak helyet a korongon, persze azért hallhatunk mást is, valamivel lágyabb hangvételű Motörhead feldolgozást a Töretlen Hittel zenekartól, egy Skrewdriver feldolgozást a ROMER és Archívum legénységétől, a Project Aldebarantól egy Stahlgewitter szerzeményt, a Kitöréstől szintén egy Skrewdrivert és a számomra talán legkedvesebb szerzeményt a Napola Allensteintől egy Oi-kor feldolgozást, igen ritka az ilyen, a jövőre 40 éves zenekartól szerintem az egy kezemen meg tudnám számolni hányan dolgoztak fel dalt.
Aki kedvet kapott a lemezhez az beszerezheti koncerteken vagy ismert hazai webshopokban. Ha szeretnéd támogatni a kezdeményezést szintén ne habozz, vedd meg és ajándékozd el karácsonyra egy barátodnak akiről tudod, hogy örülne neki.
NSBP: https://nsbp.shop/termek/various-segits-te-is-vol-3/
Loyalty: http://www.loyalty-records.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4717962282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása