Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

jpg.jpgMár nem az első túracipőm és nem is az első Columbia lábbelim. Sokáig a Hervis saját márkás túracipőit vásároltam, végül ezek minősége kritikán aluli lett, így váltanom kellett. Próbáltam pár olcsóbb és néhány közép árkategóriás cipőt, de ezek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeimet, a leggyatrább a Landrover terméke volt. 
Végül döntenem kellett, hogy a Merrel, Salomon vagy a Columbia kerüljön a lábamra. Végül az utóbbi mellett tettem le a voksom. Az első magasított szárú cipőm (mid) rendkívül kényelmes volt, sajnos azt a szériát már nem lehet kapni és jelenleg hasonlót sem találtam az üzletekben. 
A mostani cipő mellett szólt az is, hogy a nagyobbik fiam tavaly ugyanilyet vett és egy tucat közös túrán bizonyított.
Lábbelit nem szeretek rendelni, a méretekkel mindig gond van, talán a Docot tudnám legjobb példaként felhozni, a 7-es lábfeje lötyög a lábamon és leginkább csak vastag zoknival kényelmes, míg a 7.5-es pont kényelmes egy vékony zoknival, míg vastaggal már alig jön a lábamra. 
A fenti cipőből 8-as kellett, ez kényelmes vékony zoknival, ha neten rendelem valószínűleg kétszer cserélnem kellett volna, mire a megfelelő méretet kapom.
A cipőt a Holdvilág-árokban és a Dera szurdokban teszteltem, könnyű, kényelmes, nem csúszik. Az ilyen "full extrás" mindenféle lélegző szövet vízállóságával vannak kétségeim, ezek már a bringás cipőknél sem működtek, valószínűleg itt is csak kisebb eső vagy nyári zápor esetén lehet valamelyest hatékony, ezt eddig nem sikerült tesztelni.
A cipő kifutó termék, az eredeti ~40.000Ft-os ár helyett kis utánjárással már akár féláron is be lehet szerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8117906915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása