Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

White Family - Niepoprawni

2022.06.27. 18:23

1.png
A lengyel Crimethink Productions és a hazai NSBP kiadó gondozásában jelent meg ennek a lengyel duónak a korongja. A duó neve arra utal, hogy a két zenész apa és fia.
Egy igazi retró kiadványt vehet kezébe aki szert tesz erre a lemezre, a korong egyszerű ezüst színű, fekete felirattal, mint annó az első CD-k, a borító és a szövegkönyv egy része szépia "színezésű" ezzel is egy fajta régies hatást kíván kelteni a vásárlóban, a szövegkönyvben a képek többsége monokróm, a betűk egyszerű ariel karakterek, ahol kell kerettel, hogy jól olvashatóak legyenek, a dalszövegek angolra fordítva kerültek a füzetbe.
A régies hatást keltő külső nem az egyetlen retró elem a kiadványon. Maga a zene is korai szláv (szlovák, cseh, lengyel) skinhead zene, régies hangzású keveréssel. Bár a kiadók egyértelműen R.A.C zeneként árulják ez sokkal inkább Oi! zene néhol dallamos Oi! zenei elemekkel átszőtt skinhead rock.

7.png

A lemezen 14 dal hallható, köztük egy Skrewdriver feldolgozás, aktuális politikai töltetű szövegekkel. Nem igazán látom értelmét, hogy egyenként górcső alá vegyem a dalokat, az összes dal kellemes Oi!, RAC, skinhead rock, aki szerette a '90-es évek elején az Útok, Vlajka, Valašská Liga zenekarokat az mindenképp szerezze be, nem fog csalódni: https://nsbp.shop/termek/white-family-niepoprawni/
Aki kíváncsi rá milyen zenékre mulattunk régen az kedvezményes áron letöltheti a hazai kiadó web shopjából: https://nsbp.shop/termek/white-family-niepoprawni-2/


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4117868675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása