Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skinhead tour

2022.03.19. 18:43

 A blogok megjelenésének eredeti célja egy online, megosztható napló volt, mely mára alaposan megváltozott. 
Ez a jelen blog esetében azt hiszem az első olyan bejegyzés amely legjobban hasonlít az eredeti célra.
 Ma az NSBP records tulajdonosával volt előre megbeszélt találkozóm a közelmúltban megjelent válogatásalbum kapcsán. A jól ismert régi bajtársunk már előre jelezte, hogy ma, ha van kedvem meglátogatunk pár hazai kiadót.
Naná, hogy volt kedvem.
 Az első állomásunk az egykori Lél Records tulajdonosához vezetett. Régi ismerősök vagyunk, jó volt újra látni az Akarat Diadala tornák főszervezőjét. Begyűjtöttem pár pletykát arról, hogy lesz-e S.O.G bakelit vagy nem, megjelenik-e CD-n vagy nem, lesz rajta pár bónusz dal vagy nem. Közben kiment a fejemből és elfelejtettem megkérdezni mi a helyzet a több, mint 20 éve fiókban porosodó "Lenn a téren..." válogatás CD-vel. A beszélgetés alatt vásároltam több, mint egy kilogrammot a híres Madzagfalvi sajtokból.
 A következő állomás a BHS vezetője volt, szintén régi ismerős, itt nosztalgiáztunk kicsit, szóba került az új Nordic Power válogatás melyen a Fehér Törvény is szerepel. Szóba kerültek a tervek, koncertek, fiókban porosodó tervek, felvételek.
 A harmadik megállónk a Loyalty Records volt. Ez a kiadó őrzi leginkább a skinhead hagyományokat, nem is kellett csalódnom, nagyon sok új információval gazdagodtam. Új lemez tervek, zenei projektek, koncert tervek, új könyv. 
 Mivel az információk továbbadására nem kértem engedélyt, így ezek majd egy későbbi bejegyzésben fognak szerepelni. Őt is több, mint 30 éve ismerem, azt hiszem ez volt az első alkalom, hogy ilyen kötetlenül beszélgettünk élőben.
A nap megkoronázása egy nagyon régi barátom Kecsó meglátogatása volt. Végre egyre jobb egészségnek örvend, egyre pozitívabb hangulatban van, sajnos az idő elszaladt és nem tudtunk sokáig nála időzni.
Azért túravezetőmről sem feledkezem meg, tőle is begyűjtöttem pár friss hírt, zenei pletykát, szóba került a háború miatt kialakult helyzet, mely az oltáshoz hasonlóan megosztja az embereket az egész világon. Begyűjtöttem pár friss zenei információt tőle is, koncertekről itthon és külföldön, új lemezekről, tervekről régiekről és újakról. Mivel ma négy absztinens személlyel találkoztunk ma nem ittunk,  de legközelebb sörözni is fogunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7317784612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása