Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

photo_2021-12-04_07-21-34.jpg

 

Manapság már ünnep számba megy egy-egy új skinhead lemez megjelenése, az év második fele nem is kényeztetett el minket igazán.
Ezért nagy öröm volt a német Smart Violence régi-új albumának megjelenése. A 2016-os For The Glory Days of R.A.C. dalait vették fel újra a srácok, pontosabban 11 dalt az eredeti korongról és 5 új számot.
Az albumon nagyon sok vendég énekes szerepel (Uwocaust, Brigade 66, Sturmwehr, Spengler Kollektiv, Sun City Skins, Hurlingham Offenders, Alex E.) ez nyomot hagyott a stíluson is, hallhatunk Oi!, punk zenék mellett megszokott német hörgős, rekedtes énekű R.A.C.-t is.
A politikailag "problémás" szövegek finomítva lettek illetve lekerültek az új korongról, de így is lényegre törő és szókimondó maradt az album.



A CD-n német mellett, angol és spanyol nyelven is énekelnek, a zenekar már körbejárta a világot, így adózik a világ minden táján megtalálható barátaiknak. 
Az Oldschool Records a gyűjtőknek is kedvezett és 333 darabra limitált digipack kiadást is piacra dobott valamint egy pólóval is kedveskedett a rajongóknak, ezeket a Von Nietzsche, Droogs & Ludwig Van című szám ihlette.

photo_2021-12-04_09-23-51.jpg

photo_2021-12-04_09-23-55.jpg

Gondolatok

2021.12.03. 17:55

A most 20 éves HVIM - alapítói ma már bőven 40 éves kor fölött vannak, lassan illene nevet változtatniuk.
A FIDESZ-ről ne is beszéljünk, a "fiatal demokraták" már nagypapa korban vannak.

A Terra-Aqua börzét pár éve még egy művelődési házban rendezték meg, ahol korlátozások nélkül meg lehetne rendezni most is. Vajon miért ragaszkodnak az új helyszínhez, ahova a látogatók csak oltási igazolvánnyal mehetnek?

A jelenlegi korlátozások bevezetése utáni napokban Szegeden voltunk, a Dóm alatti múzeum ragaszkodott az oltási igazolványhoz. Másfél óra alatt összesen két embert engedtek be. Jó ez nekik?

Az emberek nehezen szakadnak el a facebooktól, többszöri törlés után is visszatérnek. Legalább fél tucat próbálkozás volt más platform keresésére, a VK talán 2-3 hullámot is megélt, de legfeljebb 1-2 hónapos fellángolások voltak. Volt több rövid életű próbálkozás saját platform létrehozására, ezek közül is több olyan volt amelyik már az elején törölt, kitiltott onnan embereket. Úgy tűnik egy kivétel van a Telegram, ott már közel 100 magyar nyelvű - vonatkozású oldal van, ezek többsége stabilan tartja magát az elsők már több, mint két éve folyamatosan. ( A blog telegram oldala 2019 szeptemberében indult.)

A fiatalok jelentős részének táplálkozási szokása szánalmas. Nem esznek gyümölcsöt, zöldséget sem nyersen, sem feldolgozva (savanyúság, kompót). A heti vitamin bevitelt a pörköltben található fűszerpaprikából és hagymából próbálják megszerezni, jobb esetben a hétvégi pizzán található paradicsomszószból és a naponta fogyasztott energiaitalból.

Youtube - Több millió koldus gyülekezőhelye. Mióta elterjedt a patreon boldog-boldogtalan felhasználó koldul a nézőitől. Szánalmas ahogy milliomos, nagymenő fotós, népszerű, dúsgazdag egzotikus kisállattenyésztő, hobbi történész és még sorolhatnám, kunyerál a felhasználóktól egy kávéra valót vagy többet. Vicces ahogy rangsorolják az adakozókat, katonai ranggal díjazzák vagy kiírják ki mennyivel járult hozzá, hogy a neve megjelenjen a videó végén.
A befolyt összegektől függetlenül semmivel nem lettek jobbak a videók, nem jelennek meg sűrűbben új adások, pusztán a csatorna gazdája röhög a markába és röhög a sok hülye adakozón.


süti beállítások módosítása