Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

photo_2021-12-04_07-21-34.jpg

 

Manapság már ünnep számba megy egy-egy új skinhead lemez megjelenése, az év második fele nem is kényeztetett el minket igazán.
Ezért nagy öröm volt a német Smart Violence régi-új albumának megjelenése. A 2016-os For The Glory Days of R.A.C. dalait vették fel újra a srácok, pontosabban 11 dalt az eredeti korongról és 5 új számot.
Az albumon nagyon sok vendég énekes szerepel (Uwocaust, Brigade 66, Sturmwehr, Spengler Kollektiv, Sun City Skins, Hurlingham Offenders, Alex E.) ez nyomot hagyott a stíluson is, hallhatunk Oi!, punk zenék mellett megszokott német hörgős, rekedtes énekű R.A.C.-t is.
A politikailag "problémás" szövegek finomítva lettek illetve lekerültek az új korongról, de így is lényegre törő és szókimondó maradt az album.



A CD-n német mellett, angol és spanyol nyelven is énekelnek, a zenekar már körbejárta a világot, így adózik a világ minden táján megtalálható barátaiknak. 
Az Oldschool Records a gyűjtőknek is kedvezett és 333 darabra limitált digipack kiadást is piacra dobott valamint egy pólóval is kedveskedett a rajongóknak, ezeket a Von Nietzsche, Droogs & Ludwig Van című szám ihlette.

photo_2021-12-04_09-23-51.jpg

photo_2021-12-04_09-23-55.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4616773336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása