Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

rom.jpg
A 2004-es 7 számos CD már rég a feledés homályába merült, hisz a CD és az EP is pillanatok alatt elfogyott. Szóval már időszerű volt egy új kiadás, a dalokat újra keverték és kiegészítették az anyagot 3 olyan számmal amely válogatásokon jelent meg valamint a Sziva 40 koncertfelvételeivel, így 16 tételesre bővült a lemez.
A stílus főként Oi! zene, némi ska elemmel színezve itt-ott, mi más is lehetne, hisz a dalok jó része még a múltszázadban született amikor élt és virult a skinhead mozgalom itthon, a koncerttermekben és a lelátókon is.
A lemez 6 oldalas digipack kiadást kapott, témába vágó képekkel. Ha van olyan lemez amihez nem kell szövegkönyv akkor ez az, ezeket a dalokat már ismernie kell mindenkinek aki a Fradinak szurkol.
A korong beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/romantikus-eroszak-fradi-drukker/
vagy letölhető: https://nsbp.shop/termek/romantikus-eroszak-fradi-drukker-2021/


 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7416795342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása