Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

front_1.JPG
A közelmúltban kaptam ezt a korongot, annyira ellentmondásos, hogy nem tudok mellette szó nélkül elmenni.
A nevadai zenekar nevével ellentétben a borító csupa pogány elemet tartalmaz, a borítón pogány harcosok, a lemezen és a hátsó borítón viking sisak, belső borítón pogány szobor. 
Maga zene is ellentmondásos, lelassított, dallamos Oi! zene, vontatott fejhangú énekkel. Kicsit olyan, mintha stúdióban összekaptak volna és az énekes már nem vállalta a feléneklést ezért valamelyik gitáros vette át a szerepét és megpróbálta kommersz köntösbe önteni a muzsikát ami néhol thrash metal/hc és rock and roll elemeket is tartalmaz.
Ez tipikusan az a korong ami akár nagyon jó is lehetett volna, így viszont kár volt kiadni. Az anyag egyébként 3 kiadást ért meg, először demóként vették fel és egy egyoldalas kazetta kiadást kapott, majd egy valamivel színvonalasabb kétoldalas kazettaként adták ki, végül a Ragnarok records adta ki CD-n. 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8616453882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása