Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemezajánló 2020.09.06.

2020.09.06. 19:40

Tegnap három lemezt kaptam az NSBP.shop kínálatából, két új kiadványt és egy régebbit.



Az első CD egy skandináv split, a Mistreat és a Code291 közös albuma 10 számot tartalmaz. Mind két zenekar kitett magáért mind zeneileg, mind szövegileg. A dalszövegek többsége aktuális témákat boncolgat és angol nyelven adják elő őket. Mind két zenekar nagy kedvencem, így csak elfogultan tudnék írni róluk, ezért azt javaslom hallgassatok bele.
A borítón egy egyszerű grafika van, a szövegkönyv szintén egyszerű, csak a szövegeket tartalmazza képek, grafika nélkül, kicsit olyan érzésem van siettek a kiadással, hogy még a második hullám előtt eljuthasson mindenkihez.
Beszerezhető: https://nsbp.shop/product/code-291-mistreat-united-in-pride/



A második CD szintén egy nagy kedvencemtől érkezett a Whitelaw-tól, az Almost Unplugged album. Nekem az akusztikus albumokkal mindig vannak fenntartásaim, de szerencsére most alaptalanul aggódtam. Az unplugged albumoknál gyorsan kiderül mennyire tud zenélni a zenekar, tud-e énekelni az énekes. Nos Benny tud énekelni, a zenészei tudnak zenélni és a feldolgozások jól szólnak így is. Szerepel az albumon az egyik legkedvesebb dalom tőlük a Words of my Father, legnagyobb meglepetésemre sokkal jobban tetszik így, mint az eredeti. A Tomorrow belongs to me meglepett, egy olyan feldolgozás került a lemezre amelyik nem Ian Stuartot utánozza. Az egyetlen szám az albumon a Pack & Go amelyik eredetiben jobban tetszik.
A lemez DVD tokban jelent meg és tartozik hozzá egy 24 oldalas booklet.
Hamarosan kapható lesz a Nordic Sun Records shopjában.

A harmadik album egy régebbi lemez, az 1989-ben megjelent Skrewdriver album a Warlord. Szerintem senkinek nem kell bemutatni. Gyűjtőknek kötelező darab.
Kapható: https://nsbp.shop/product/skrewdriver-warlord/



Érkeztek friss hírek is a kiadótól, hamarosan új kiadványok látnak napvilágot, az egyik a már várva várt Hundriver album, amiről ismét közkincsé tettek egy dalt, a Szilva Bluest.



Már készül a kiadó válogatás albuma amelyen 19 dal lesz hallható, köztük a már napvilágot látott Hundriver dal a Voice of Budapest.



Hamarosan kapható lesz a shopban a britt Patriot új lemeze az Invasion, elsősorban Oi! / punk zene rajongóknak ajánlom, a telegramon már hallható belőle ízelítő: t.me/patriot14

118882734_141530564300386_6908045827849508253_o.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr2316192472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása