Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beszámoló a családi napról

2020.08.30. 22:16

A vonatunk kivételesen nem késett csak pár percet így 10-re a rendezvény helyszínére értünk, a rendezvény szervezőin és a segítőkön kívül már legalább 2 tucat fiatal volt a helyszínen, az NSBP shop és Borc standja már állt, csak a büfé hiányzott. Lassan elkészült a gyerekfoglalkoztató is a fedett részen ahol fára és kavicsra lehetett dekupázsolni, lehetett rajzolni, színezni, és színes papírokból állatfigurákat ragasztani. 

117967212_594118757935717_9070557810920442699_n.jpg

 Gyorsan körbe néztünk, az NSBP shop standján kipróbáltuk a kártyás fizetést amit előre beharangoztak, első vevőként jelentős árengedménnyel jutottam a Skrewdriver - Freedom what Freedom lemezéhez, Borc standján háborús relikviáktól a zászlókig, pólókig, lemezekig volt minden, itt csak pár apróságot vettem és kaptam ajándékba egy tucat matricát. Lassan felállt Maci standja is, itt beszereztem egy övet és az NH 11. számát amiről már írtam és itt is hozzájutottam pár matricához. A büfé is megérkezett közben, csak a kijelölt helyükön nem volt a közelben áram, így várni kellett amíg szereztek hosszabbítót. Megérkezett közben a kisebbik fiam is akinek nem nagyon volt ideje nézelődni, mert a 10:30-kor kezdődő meccsekre őt nevezték ki bírónak.

dsc_9854-crop.JPG
A meccsek fedett részen voltak, az első meccset a cseh Argus Skins csapata játszotta a Royal Aces ellen, a folytatásra várni kellett, mert a BHS kapusa később érkezett. 
Közben a koncertek is elkezdődtek, az első fellépő a viszonylag fiatal csapat a Divine Hate volt, a srácok nem ma kezdtek zenélni a dobok mögött Szuszi ül akit még a korai Archívumból ismerhetünk illetve korábban metál később blues bandákban is megfordult, a basszust Csöpi pengeti őt és az énekest a Division Hungaryből is ismerhetjük. A srácok önálló stílusa nem alakult még ki, de valószínűleg az Archívum második kazettája lesz számukra az iránymutató.
dsc_9866a.JPG
Közben befutott Madár a BHS kapusa és folytatódtak a meccsek, úgy tűnik érdemes volt rá várni, mert a fiúk veretlenül álltak a dobogóra. Időközben a Töretlen Hittel állt a világot jelentő deszkákra és szórakoztatta az egyre szaporodó népet a kemény zenéjével és szókimondó szövegeikkel.

dsc_9889aa.JPG
Közben felállították az ugrálóvárat és a népi játékokat a gyerekek legnagyobb örömére, számomra nagy meglepetés volt, hogy ennyien jöttek családostól. 

dsc_9907aaa.JPG
Időközben a színpadon a Hundriver csapott a húrok közé. A srácoknak ez lett volna a lemezbemutató bulijuk, de a lemezük még sajnos nem jelent meg, egy hónapot csúszik a kiadás, reméljük 2-3 hét múlva már a lejátszókban pöröghet a korong. A srácok cseh rajongói is eljöttek erre a jeles eseményre, az Argus Skins tagjai végig a színpad előtt táncoltak, pogóztak, énekeltek.


A programok sokasága miatt a fegyveres önvédelmi bemutatóról lecsúsztam, mentségemre legyen mondva közben rengeteg ismerőssel összefutottam, a fiam barátai is eljöttek és néhányan kértek pár privát képet, egyébként adott volt a lehetőség, hogy a zenekarokról, baráti társaságokról, focicsapatokról készítsek képet, de csak a csehek éltek a lehetőséggel.

dsc_9856a.JPG

Közben a büfé is kinyitott ahol finom csapolt söröket lehetett kapni a nagyoknak a kicsiknek üdítőt, ásványvizet. Két koncert közt a kötélhúzó verseny is megrendezésre került ahol három fős csapatok mérték össze erejüket. Itt már valódi nemzetközi verseny alakult ki, hisz több ország is képviseltette magát a versenyben, bár dobogóra csak a csehek jutottak fel.

dsc_9991a.JPG

Amíg a versenyek és a koncertek tartottak lassan elkészült az étel is.

dsc_9872-crop.JPG

Évek óta tervezem, hogy Maciról készítek pár képet halszem objektívvel, sajnos a színpad a jó beállításhoz kicsit alacsony volt. A sikertelenség nem az énekesen múlt, ő beélte a színpadot, ugrott, pózolt, mindent megtett, talán majd egy másik koncerten összejön.


dsc_0032-crop.JPG
A Fehér Törvény fellépése alatt elkezdett csöpörögni, így mielőtt a Hunnia színpadra állt egy sátortetőt húztak a színpad fölé. Szerencsére az eső hamar elállt. A Hunniára már elég szép számban érkeztek az emberek. A dallamos Oi! / Nemzeti rock zenéjük töretlenül népszerű, igazán írhatnának új dalokat a srácok és előrukkolhatnának egy új albummal. 

dsc_0123a.JPG
A Hunnia fellépése után következtek az eredmény hirdetések, minden győztes a szervező NSBP ajándék csomagját vehette át. A nyertesek névsora a szervező oldalán található további képekkel: NSBP:SHOP

dsc_0153a.JPG

A rendezvényre érkezett külföldiek (szerbek, lengyelek, németek, csehek) nagy örömére a "Nagy Öreg" Griffin és csapata a Sons of Odin következett. A kicsit megkésett lemezbemutató koncertjükre nagyon készült a kanadai fickó, kivételesen nem bulizott a fellépés előtt, tökéletesen adta elő a dalokat és tiszta hangokat csalt elő a skót dudából. 

dsc_0197a.JPG
Sajnos a Sons of Odin fellépése után indulnunk kellett, felmerült, hogy foglalunk szállást a környéken, de a körülmények másként alakultak. Mikor indultunk volna akkor vettük észre, hogy a csomagjaink eltűntek. Lázas keresésbe kezdünk, még a mikrofonba is bemondták, hogy nem találjuk, de az indulásunkig nem került elő.
Már a buszon ültünk amikor hívott a szervező, hogy megvannak a csomagjaink, valaki beadta a büfébe, mert úgy gondolta ott felejtettük. A csomagban lévő dzseki már másodszor veszett el egy koncerten és került elő utána, többet nem viszem koncertre.
Remélem jövőre ismét megrendezésre kerül ez a remek kezdeményezés.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7216183000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása