Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zenei hírek röviden

2020.05.19. 09:31

A Töretlen Hittel több, mint egy év után befejezte a munkát a stúdióban és végre elkészült a várva várt felvétellel ami (reméljük) hamarosan egy hármas split albumon fog megjelenni a BHS kiadó gondozásában.




A dallamosabb zenék kedvelőinek egy jó hír, újra összeállt a Magozott Cseresznye. Már teljes gőzzel próbálnak és készülnek egy őszi koncertre amelyre korlátozott számban, meghívóval lehet bejutni.
mcs06.jpg
Egy nemzetközi tribute album jelent meg a legendás madridi zenekar az Estripe Imperial munkásságából az Askania Production gondozásában.

Óbudáról is érkezett egy új klip a Rebellium zenekartól, reméljük lassan vége lesz a korlátozásoknak és láthatjuk őket élőben.



A Romantikus Erőszak új anyaggal készül Trianon 100. évfordulójára. A lemez a Hammer world magazin mellékleteként jelenik meg június elején.



Hajdi Gergőt a Long Live The Martyr mikrofonjánnál láthatjuk mostantól, akik szeretik a hard core-t hamarosan egy új lemezen is hallhatják a hangját.



A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7215706860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása