Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Jó esély van rá, hogy júniustól beinduljon itthon is az élet. Németországban a 80m²-nél kisebb alapterületű szórakozóhelyek már kinyithattak. Ha nagy koncertre nem is, de egy-egy ballada est megtartására már alkalmasak ezek a helyek. Itthon valószínűleg ismét létszámfüggő lesz a rendezvények megtartása, tehát itthon is elsősorban balladaestekre vagy alacsony közönségszámú koncertekre kell készülnünk. Az elvonási tüneteken nem sokat segítettek az online koncertek, tehát számítani lehet arra, hogy a kevésbé ismert vagy kevésbé népszerű fellépők rendezvényeit is tömegek fogják ostromolni, ezért célszerű meghívóval közönséget toborozni vagy előregisztrációhoz kötni a belépést.

 A lemezkiadókat is megviselte a jelenlegi helyzet, a népszerű előadók lemezeit máskor 3 napon belül elkapkodják, most a közelmúltban megjelent Whitelaw album pl. tucatszám porosodik a kiadók, shopok polcain. Az NSBP shop két akciót is nyújt a vásárlóinak, az egyik, hogy az első 88 rendelés mellé adnak egy hűtőmágnest vagy kulcstartót, a másik akció jelenleg csak Telegram felhasználóknak van, ez pedig egy jelentős árkedvezmény, pontosan 14,88%, az akció május harmadikáig érvényes.

nsbpk.jpg
 A németországi színtéren a mai napig napig kíváló Oi! bandák ontják a színvonalas lemezeiket, ezért is meglepő, hogy egy skinhead blog felmérése szerint az 5 legkedveltebb album a mai napig a '80-as és '90-es évek skinhead zenekarainak korai anyagai: Endstufe - Der Clou, Böhse Onkelz - Der Nette Man, a listán szerepel még a Condemned 84 és a Skrewdriver is egy-egy albummal. 

 A '80-as évektől járnak hozzánk német skinheadek, de bevallom már nem emlékszem milyen lábbeliben jöttek, egy felmérés szerint, ami azt kutatta kinek-milyen bakancs volt az első a Dr. Martens nagyjából 30%-ot ért el. Ez nálunk úgy nézne ki, hogy 90% lenne a magyar surranó, a 30%-ot talán a '90-es évek közepe - vége felé érte el a Doc.

 A német fórumok, fanzinek, blogok, kiadók, zenekarok, pártok határozottan elutasították a vírussal kapcsolatos összeesküvés elméleteket, ennek ellenére egy  népszerű német fórumban indított felmérés szerint az olvasók több, mint 90%-a gondolja úgy, hogy valami van az események hátterében, jelentős részük gondolja úgy, hogy ez az egész a gazdaság tönkretételére irányul és a vírus elterjedése csak egy gyenge indok volt, az itthon népszerű "ki csinálta, hol csinálta stb." elméletekkel általában nem foglalkoznak.

 A Fehér Törvény születésnapi online koncertje nem pont úgy sikerült ahogy a szervezők szerették volna. A youtube bejelentkezés nem jött össze, az új helyszínt pedig nem igazán reklámozták, még a saját facebook oldalukon sem osztották meg (a felvételt azóta sem). A minőség elég gyenge lett, valószínűleg egy telefonnal közvetítettek, ellenben Maci hozta a formáját, körbe mozogta az egész próbatermet, mintha egy igazi színpadon lett volna.

Valószínűleg elég sokan tudják, hogy a Jogos Önvédelem szövegírójának egyik "múzsája" a Hihetetlen magazin, amit ma már akár Hiteltelen magazinnak is nevezhetnénk. A műsor készítői megszegnek szinte minden szabályt, a bejátszások forrássának rendszeresen a youtube-ot jelölik meg a filmek valódi készítői, kiadó, terjesztői helyett ezért rendszeresen törlik a videóikat, ami szerintük azért van, mert ők kimondják az igazat és ezért a háttérhatalom üldözi őket. Korábban érdekes videóik mára már csak ismétlések és a lerágott csontok új köntösben tálalása.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6415645824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása