Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 A színtérről ez volt az első hazai élő online koncert, ezért talán elnézhetjük a srácoknak, hogy ejtettek pár apró bakit. 
  Az első hiba a hanggal volt, ezt egy próba bejelentkezéssel ki lehetett volna küszöbölni. A másik a stúdió adottságai miatt adódott, sajnos a stúdió elég kicsi és ezért két kamera állással próbálták élvezhetőbbé tenni a koncertet, szemből egy plexi fal mögül vették, ezen egy csomó folt volt ami nem használt a képminőségnek, a másik kamera oldalról vette a műsort, amikor az operatör megpróbált zoomolni a kép időnként lefagyott és nem vagy csak lassan követte a mozgást ezért a kép időnként homályos volt.
 Retek úgy kezdte, hogy nem fog sokat beszélni, talán azt a hibát akarta elkerülni amit Stigger és a Sokyra Peruna is ejtett, hogy a műsör nagy része összekötő szövegekből állt amit a széles nemzetközi réteg nem értett, így nem is igazán élvezett, no meg nem is ezért kattintott oda. Ennek ellenére végül mégis elég sokat beszélt és elég sokat angolul, amit a főként magyarokból álló közönség nem nagyon díjazott, persze az üzenő falon láttuk, hogy sok külföldi bejelentkezett, de ennek ellenére azért többségében magyarok nézték a koncertet.
 A várakozásnak megfelelően többségében Skrewdriver feldolgozásokat hallhattunk, szerencsére a hamarosan megjenő új albumukról is eljátszottak pár számot, ezek közül, hozzám zeneileg a Kitartás című szám áll legközelebb.
Játszottak egy számot a bolgár bajtársaknak a rakijáról, ami az üzenőfal tanúsága szerint nagy sikert aratott szláv körökben. 
Az egyik számot a közelmúltban elhunyt skót bajtársnőnknek Carolinnak ajánlották.

93881707_167103977858102_1635733437073588224_n.jpg
Összeségében a koncert jól sikerült, a végén az első két számot is eljátszották amit a hangtechnika miatt nem lehetett élvezni. Felmerült a lehetősége annak is, hogy, ha elhúzódnak a korlátozások akkor lesz még egy koncert.
A szervezők és a zenekar koncerttel kapcsolatban felmerült költségeit az alábbi linken lehet enyhíteni :  Küldj egy sört a zenekarnak!

A
ki lemaradt a koncertről az bepótolhatja:

 

A hazai zenekarok közül legközelebb a Fehér Törvény ad online koncertet:
ft.jpg

A külföldiek közül Artisian ad teljes zenakaros online koncertet 25.-én, ez leginkább a black metál rajongóknak szól most.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5215625346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása