Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jászberényben az első skinheadek 1989-ben jelentek meg. Az akkori számuk 10-20 fő között mozgott, mára ez a szám jelentősen megnőtt 40-50 fő között mozog! Pontosan nem lehet tudni, mert a régiek közül sokan abbahagyták a mozgalmat és egyre több új arc jelenik meg! Reméljük nem csak divatból vágatták le a hajukat és húztak bakancsot a lábukra. A városunkban működött korábban két nacionalista zenekar a Fehér Jövő és a Kopaszbarack. A Fehér Jövő évekkel ezelőtt adott pár koncertet, de csak Jászberényben a Galériában léptek fel mindig. Sajnos a tulajdonos más lett és így nekik ott már nem lehetett fellépni. A Kopaszbarack nevű zenekar mindig csak próbált, a városban szinte mindenki a nacionalista eszmét vallja magáénak, de azért akad 1-2 aki az NS mozgalmat képviseli. 
Hétvégeken általában a Seregély nevű kocsmában iszogatunk. Megjegyezném, hogy mostanában elég kemények velünk a rendőrök. 
Hát egyenlőre ennyit a jászberényi mozgalomról. 
Üdvözlünk minden skinheadet!
Kitartás a Végsőkig!

jaszberenyi_skins.jpg
                                  Jászberényi skinheadek egy fővárosi koncerten 1997

Mi várható a blogon?

2019.06.06. 13:33

 A youtube csatornámat törölték. Miután egyenként letiltották az összes skinhead zenei videómat, végül a teljes regisztrációm törölték, összesen 110 videóval, köztük pótolhatatlan családi, baráti összejövetelek felvételeivel. Elsődlegesen a bloghoz köthető felvételeket próbálom pótólni egy másik videómegosztón, ez hosszabb időt vesz igénybe, ez alatt csak egy-két új bejegyzés várható legfeljebb. Várható még egy-két régi interjú, fanzine cikk a korábban általam szerkesztett kiadványokból.  Felbukkanhat még pár régi videó, ha találok megbízható videómegosztó oldalt ezek is felkerülnek, felbukkanhatnak régi fotók is, ezekkel igyekszem visszaterelni majd a blogot a régi nosztalgiázós vonalra, amin eredetileg elindult. 

süti beállítások módosítása