Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi várható a blogon?

2019.06.06. 13:33

 A youtube csatornámat törölték. Miután egyenként letiltották az összes skinhead zenei videómat, végül a teljes regisztrációm törölték, összesen 110 videóval, köztük pótolhatatlan családi, baráti összejövetelek felvételeivel. Elsődlegesen a bloghoz köthető felvételeket próbálom pótólni egy másik videómegosztón, ez hosszabb időt vesz igénybe, ez alatt csak egy-két új bejegyzés várható legfeljebb. Várható még egy-két régi interjú, fanzine cikk a korábban általam szerkesztett kiadványokból.  Felbukkanhat még pár régi videó, ha találok megbízható videómegosztó oldalt ezek is felkerülnek, felbukkanhatnak régi fotók is, ezekkel igyekszem visszaterelni majd a blogot a régi nosztalgiázós vonalra, amin eredetileg elindult. 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6114881626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Odin88 2019.06.08. 15:38:48

@ariskerase: 20 éve az internetezés hőskorában a baloldal egyszer kiállt a jobb, mellett, mert akkor veszélyben forogtak az ő felforgató weboldalaik is. Azóta ők lettek felül és bármit megtehetnek.
süti beállítások módosítása