Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyelvében él a nemzet, tartja a mondás, de nyugodtan hozzátehetjük, főztjében is.
Különleges youtube csatorna indult el 2019 áprilisában Jóbarát konyha néven.
https://www.youtube.com/channel/UCnwe2vNwN19xI9_sb0aIGoA
A filmek, amik egy-egy étel szinte már művészi elkészítését dokumentálják, különböző eljárásokat mutatnak be, különleges eszközök (szmóker, sokac babfőző köcsög) bevetésével. Az eddig megjelent videók sajátossága, hogy az ételek a természetben készültek, álltalában az ott talált vagy vágott fák biztosították a tüzelőanyagot. A remek zenéknek és a kitűnő vágásnak köszönhetően rendkívül szórakoztató ahogy készül egy étel, személy szerint nem műfajom a főzős videók nézegetése, de a Jóbarát konyha kifejezetten jó, kíváncsian várom az új részeket. Zala a „fő-barát” akinek a mozdulataiból süt, hogy imád főzni, nagyon jól találja el az ételeket, amiket megfilmesítenek. A kések amikkel dolgozik a VPD Custom Knives jóvoltából kerültek a videókra, kifejezetten szépek az egyedi tervezésű – gyártású eszközök, amik, mint a filmeken láthatóak, kiválóan állják a sarat, segítik a szakácsot.
https://www.facebook.com/VPD-Custom-Knives-831174937056660/
Személyes kedvencem a Pacalpörkölt csülökkel Jóbarát verzióban:



Írhatnám, hogy mindenkinek ajánlom a csatornát, de ugye az étkezési szokások és korunk divatjai kizárhatják azokat akik nem lelkesednek a magyaros konyháért. Azért írom, hogy kizárhatják, mert lehet egy-két jól sikerült filmecske visszacsábít vegákat – vegánokat a többségi társadalomba.
A csatornával párhuzamosan működik egy Facebook csoport is, stílusosan Jóbarát konyha csoport néven.
https://www.facebook.com/groups/2274645999237482/
Itt nem ciki, ha fotózod az ételt amivel éppen meg vagy elégedve, legyen az saját készítésű vagy egy éttermi vagy kifőzdei fogás. A csoporttagok rendszeresen posztolják a jobbnál jobb falatokról készült képeket, ajánlják, vagy éppen lehúzzák a vendéglátóhelyeket. Itt elég széles a paletta, reggelik, előételek, levesek , főételek, sütemények és italok váltogatják egymást, ínycsiklandó kavalkádban. Összességében mind a csatornának, mind a csoportnak a legnagyobb haszonélvezői a családtagok. A kisfilmek és csoportba feltöltött finomságok biztosan kizökkentik a megszokott mederből az étkezési szokásokat, és az ott látott ételek főzésre vagy étterem látogatásra ösztönzik a nézőt vagy csoporttagot.

Összességében remek móka a Jóbarát konyha, egy olyan hely ahol egy közös jellemző köti össze az embereket.
Itt mindenki szeret jókat enni – inni.
Miki

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7815184452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása