Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Augusztus 20.-án a helyi fideszes városvezetés a közelgő választásokra való tekintettel ismét hazafias előadással rukkolt elő.  A választások előtt mindig a nemzeti érzésekre apellálnak, ilyenkor jön a Kormorán, Szkítia, Wass Albert est a Transylmánia zenéjével s folytathatnám. 
 Most sokkal alkalomhoz illőbb programmal készültek, a műsort a helyi nyugdíjas népdalkör kezdte, Istvánról szóló énekekkel melyek népdal helyett sokkal inkább templomi zsoltárokra hasonlítottak a végén pár kommerszebb népdallal.

dsc_5331ablog.JPG

A műsort egy helyi népdalénekes folytatta az előzőhöz hasonló műsorral.

dsc_5339ffblog.JPG

Utána a helyi sztárénekes következett aki szerényen énekművésznek hívatja magát. Elég vegyes műsort láthattunk, hallhattunk, irrendenta daloktól a népdalig, operáig volt minden, még a Nélküled is elhangzott.

dsc_5344ablog.JPG
Az est zárásaképp a Pesti zenés színpad hazafias műsora került színpadra, ők is bevetettek mindent, Szép vagy gyönyörű vagy Magyarország, Reményik Sándor vers, Bánk Bánból a Hazám, hazám Te mindenem stb..

dsc_5361-cropablog.JPG

dsc_5366ablog.JPG

dsc_5367ablog.JPG

dsc_5388ablog.JPG

dsc_5401ffblog.JPG
Ha eltekintünk a mögöttes szándéktól és a műsort végig kísérő technikai bakiktól, az előadás élvezhető volt, sőt néha kimondottan szívmelengető.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5015022388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása