Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Go west összefoglaló

2019.08.18. 12:21

 Aki azért megy, hogy szép képeket készítsen az semmiképp se tegye utazási irodán keresztül. Olyan zsúfoltak a programok, hogy nincs idő napközben arra, hogy egy jó beállítást keressen az ember vagy egyszerűen csak a napfény túl erős napközben. Aki szeretne megismerni egy országot vagy várost az szintén kerülje az utazási irodákat, ezek az irodák annyira teletömik az ember fejét lényegtelen adatokkal városnézés közben, hogy nincs idő egy-egy város vagy hely szépségeiben gyönyörködni, nem beszélve arról, hogy ilyenkor nem mi választjuk ki, hogy mit szeretnénk látni és többnyire idő sincs semmire. Általában templomlátogatások vannak minden városban, a svájci út alatt több, mint 10 templomot mutattak meg az arra fogékonyaknak, lemerem fogadni bárkinek mutatnék egy képet valamelyik templom belsejéről nem tudnák megmondani melyikben készült a kép. Az utazás alatt volt olyan város amire csak egy óra jutott, de a többire sem jutott legfeljebb 2-3 óra, Urira ahol a Tell Vilmos emlékmű található 20 perc jutott.  Az utitársaink 90%-a nem kóstolt meg egyetlen helyi ételt vagy italt sem az utazás alatt, mi a városnézés közben mindig szakítottunk időt arra, hogy egy sört igyunk, vegyünk sajtot, pékárút vagy a fiam sonkát. A többiek a szuvenírboltok csokoládéin kívűl nem vettek semmit, mi felkutattunk egy csokoládé szaküzletet, bár az árai miatt nem sok mindent vettünk. 
 Érdemes az árakra is figyelni, főleg azért, mert Svájc nem olcsó, a gagyi Viktorinox utánzatok alig olcsóbbak, mint az eredetiek, a csokoládékkal is hasonló a helyzet, a minőségi Lindt, Callier és társai nem olcsók, de a szuvenír boltok hétköznapi csokoládéi gyakran drágábbak.

2007-ben Simon Perez azt mondta felvásárolják Magyarországot. Az ázsiaiak nem jelentették be ezen szándékukat, de ennek ellenére nyugaton jól haladnak. Felvásárolják azt ami a zsidóknak nem kellett, üzleteket, olcsó szállodákat, étterem láncokat. Lassan az összes ilyen túristák, utazók által látogatott létesítmény, mind az osztrákoknál, mind Svájcban kínai és indiai kézben lesz. Ezek színvonala rohamosan romlik, míg az áraik emelkednek. Aki nyugatra megy próbáljon magánháznál szállást keresni, nem drágábbak a fent említetteknél és a színvonalukat össze sem lehet hasonlítani. 

Az ilyen utakra az idősebb hölgyek gyakran ismerkedési, párkeresési célzattal mennek, általában esélytelenül. A férfiak vagy a párjukkal vagy gyermekeikkel mennek. 

Sem svájcban, sem Ausztriában nem láttam jobboldali tevékenységre utaló nyomot, bár baloldali vagy antifa tevékenység nyomait sem, összesen egy drogos antifával találkoztam a Rajnai vízesésnél, egy ázsiai fickóval volt. Még az ultra vagy huligán csoportok matricái is politika mentesek voltak.

Érdemes nyelvtudással vagy valakivel aki tud az adott ország nyelvén utazni, mert az idegenvezetőket a pénz hajtja, amiért képesek hatalmasakat hazudni, pénzt kapnak az éttermektől, boltoktól, üzletektől azért, hogy odairányítsák a túristákat és vásárlásra bírják őket, és ezek az üzletek általában a legdrágábbak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr2715002986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása