Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A 3. NIT - 1997

2019.05.21. 12:30

Beszámoló a Harmadik Nemzeti Ifjúsági Találkozóról.

Ebben az évben is megrendezesére került a NIT. Idén a HH szervezte és július 11-13-ig tartott. A rendezvény helyszíne a tököli parkerdő volt, mely a szigethalmi üdülő övezet szomszédságában van. A rendezők már napokkal korábban megkezdték az útmutató táblák és jelek elhelyezését, és egy nappal korábban előkészítették a helyszínt a táborhoz. 
 Az első napon a székesfehérváriak érkeztek elsőként, majd sorra érkeztek a fiatalok az ország minden pontjáról, Győrből, a Mátrából, a Csepel-sziget szinte minden településéről, Gödöllőről és még sok más helyről. Az első nap ismerkedéssel, szalonnasütéssel, egy kis esti italozással, énekléssel telt és egy éjszakai fürdőzéssel záródott.
 Szombaton csak délután kezdtek szállingózni az emberek. A hangtechnikus délután kettőre érkezett, három órára már kész volt a színpad. Az esti koncertre elég sok zenekart hívtunk (Hell Raiser, NC95, Phallos, Út és Cél, Valhalla, Vérszerződés, Archívum, Nimród). Az Út és Cél, a Valhalla és a Hell Raiser időben lemondta a fellépést, a Vérszerződésnek mi szóltunk túl későn a Phallos eredetileg sem ígért semmi biztosat, az NC95 dobos hiány miatt nem tudott fellépni. Mivel a zenészek egy része aznap dolgozott, csak este 10 óra körül tudott kezdeni az első zenekar a Nimród, az ő fellépésüket egy kis műszaki hiba és a rendőrség zavarta meg, szerencsére mind a kettő gyorsan eltünt, így zavartalanul folytatódhatott a koncert. Mikiék fellépése után egy kis szünet következett amikor mindenki megvehette a megfelelő mennyiségű italt éjszakára. A szünet után kezdett az Archívum, az első akkordok megszólalásával szinte egy időben lobbant lángra a tábor közepére állított 7 méter magas kereszt.. Az Archívum kb. másfél órás koncertje után aki nem ment haza a zenészekkel az fáradtan tért nyugovóra. 
 Az utolsó nap a tábor bontással és a búcsúzással telt, a rendezők miután kitakarították a terepet még egy utolsót fürödtek az éppen akkor áradó Dunában.

Megjelent a HajnalHasadás első számában 1997-ben.

 

nit1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5014842064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyula Vivat 2019.05.22. 08:01:11

Nohát, ezen ott is voltam. :)
süti beállítások módosítása