Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dr. Horkovics Kováts János Németországban élt amikor első alkalommal találkozott az őstörténelemmel, konkrétan Padányi Viktor könyvével, innentől 500!!! könyvet olvasott a témáról. Kezdetben havi százezer forintokért vitt haza Németországba könyveket (ekkoriban a fizetésem 6000Ft és 10.000Ft között volt). 
 Szerinte a pannon nép akik leszármazottai vagyunk már 80.000 éve itt élt, gyakorlatilag a neandervölgyi és a cro magnoni emberekkel egy időben.
Ezzel még nincs vége a furcsaságainak, orvosként gyakorlott nyelvész, igaz, hogy sem szkíta, újgur, görög, szanszkrit, mongol vagy más egyéb általa idézett nyelven nem beszél ennek ellenére úgy idéz, magyaráz, hasonlít össze magyar szavakkal, mintha diplomája lenne ezek nyelvtanából. A világ egyik legkevertebb népe az újgur szerinte a legközelebbi rokonunk, mi sem bizonyítja jobban, hogy a muszlim félholdas, csillagos zászlójuk nagyon hasonlít az erdélyi félholdas, napos zászlóra. 
Gondolom ízelítőül elég ennyi. Az életrajza és gyakran a mondanivalója is előadásonként változik, aki szeret nevetni vagy bosszankodni annak javaslom nézze végig.


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr1714779736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása