Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

DVD kritika

2019.04.22. 13:07

dvd_ian_stuart_2017.jpg
 Az elmúlt évek egyik legjobb rendezvénysorozata volt a 2017-es Ian Stuart Donaldson emlékkoncert és az azt megelőző Welcome Party. A koncertről készült felvételről sajnos ez már nem mondható el, egy alacsony fényéerős álló videókamerával lett felvéve és egy olcsó kínai akciókamera vette oldalról a koncerteket. A Welcome Partyn készült felvételek annyira pocsékok lettek, hogy azok a DVD-re már fel sem kerültek, pedig remek előadók és remek hangulat volt a bulin.
 Kezdjük a borítóval, a címlapon Ian látható, a hátoldalon a lemezen látható (vagy inkább csak hallható) számok, valamint a rendezők logója. Mit mondjak, most amikor már alig vesznek az emberek DVD-t ennél azért jobb borítóval is előállhattak volna. A lemezhez tartozik egy booklet is, leporelló formában lett mellékelve, a videóból kivágott igénytelen, sötét képekkel a zenekarokról, a zenekarok nevén és a számok címein kívűl semmilyen egyéb információt nem közöl.
 A DVD-n egy egyszerű menü van, csak a zenekarok választhatóak, a számok nem.  A felvételek minősége pocsék, sötét és szemcsés, a felvételeken többször is láthatóak a videósok amint az akciókamerával besétálnak a képbe, ilyen alapvető hibát profik sosem vétenek, ha mégis azt kivágják a felvételből.
 A Code 291-től 6 szám került a lemezre, a Töretlen Hittel 4 számmal szerepel, a Romantikus Erőszak 5 dallal, ebből az egyik a Europe Belongs to me amit Bennyvel és Jockéval közösen énekelnek, a Whitelaw 8 számmal került fel, a kedvencem a Words of my Father lemaradt sajnos, a Hundriver 6 Skrewdriver feldolgozással zárja a lemezt. 
 A DVD hanganyaga időközben felkerült a világhálóra, ez alapján azt mondon jobb lett volna CD-n kiadni, egy dupla koncert album valószínűleg eladhatóbb lett volna. Ennél a képminőségnél néhány telefonos felvétel is jobban sikerült.
 Kiknek ajánlom? Aki ott volt vegye meg, emléknek elmegy és esetleg azoknak akik valamelyik zenekar rajongói, bár a youtube-on ennél sokkal jobb felvételeket is látni.
Aki meg szeretné venni az itt megteheti:
http://www.loyalty-records.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=5&products_id=4034

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8114779748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása