Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Oximoron

2019.04.06. 15:38

Amikor megalakult az Örs Skins mindenki támogatta a fiatalokat. Pár hónap múlva gondoltak egyet és kijelentették, hogy a "Bőrfejű' szubkultúrát viselő fiatalok többsége igénytelen, primitív, nihilista felfogás felé hajlik" ezért változtattak és valami egész másba fogtak. Az új szervezetük drapériáját első alkalommal egy skinhead koncerten feszítették ki.
Mára eltüntek.

A PHM néhány ex tagja részt vett az idei Becsületnapi rendezvény sorozat egyik eseményén, egy megemlékezésen, majd összedobtak egy gyalázkodó cikket, mely szerint az egész nem méltó módon lett megrendezve és a koncert is csak nyerészkedés és pénzgyűjtés, vagy valami ilyesmi, meg az is problémát jelentett számukra, hogy a fővárosban több ilyen rendezvény is van. Nos a PHM volt az első amelyik nem közösködött senkivel és mindig külön megemlékezést tartott, minden évfordulón.
 Szerintük a koncert csak pénzszerzés és semmi szükség rá, nos a koncert az első évtől szerves része volt a rendezvénysorozatnak, eleinte talán lehetett némi haszon rajta, de manapság már nincsenek igazán nyereséges koncertek még akkor sem, ha a zenészek, zenekarok szinte ingyen lépnek fel, ellenben ezeken a rendezvényeken mindig megjelennek a zöldingesek és óriási haszonnal árúlják a termékeiket, a karszalagoktól a bögrékig mindent, még a szervezők azon irányú kérése ellenére is, hogy ne legyenek "önkényuralmi" jelképek.
Szerintük van olyan szervezet amelyik csak azért létezik, hogy ezt az egy rendezvényt megszervezze és a megkerülhetetlenségét hangsúlyozza és ebben ki is merül az éves mozgalmi tevékenysége. Csak sejtésem van melyik szervezetre gondol, de a tájékozatlansága vagy a rosszindulata határtalan.
Néhány bejegyzéssel lentebb egy interjúból kiderül, hogy a Becsületnapi rendezvénysorozat egy skinhead csoport ötlete volt, melyet az MNA segítségével valósítottak meg, ez fáj nekik, hogy nem elég az, hogy skinheadek találták ki, de még egy olyan szervezet is benne volt mellyel képtelenek voltak együtt dolgozni, már az Úton elbuktak a közös Célok elérése felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7614744079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása