Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ti mit tudtok felmutatni?

2019.04.05. 15:41

Amíg 400 skinhead volt az országban a nézetkülönbségek ellenére is tudtunk közösen dolgozni, együtt koncertezni, együtt fellépni a punkok, bevándorlók ellen. Aztán többen lettünk, a nézetkülönbségek felerősödtek, feltagozódtak. Egyre több csoport, egyre több irányzat lett. Ennek ellenére sokáig együtt tudtunk dolgozni. Majd jöttek azok akik úgy gondolták a skinhead külsőségek nélkül többet tudnak elérni. Amint levetették a bakancsot elkezdték a nyelvüket a kopaszokon köszörülni. Ugyan ezt teszik azok is akik hosszabb-rövidebb ideig az sxe életformát választották.

1. Az elmúlt 35 évben a koncertezés és kocsmázás mellett elnyomtuk, rettegésben tartottuk a baloldali punkokat, majd később a többi baloldali, anarchista irányzatot.
 
Szeretném megkérdezni, hogy ezalatt a nyakkendőtökben Ti hol voltatok? Mit csináltatok, mit értetek el ezen a téren?

2. Az elmúlt 35 évben az erőszakos viselkedésünk miatt több ország visszahívta a színesbőrű tanulóit, munkásait.

Szeretném megkérdezni, hogy ezalatt a nyakkendőtökben Ti hol voltatok? Mit csináltatok, mit értetek el ezen a téren?

3. Az elmúlt 30 évben életben tartottuk a hungarizmust és a ns eszmeiséget, több ezer könyvet eladtunk, újságokat, matricákat, szórólapokat gyártottunk, megemlékezéseket, felvonulásokat szerveztünk, sport és bajtársi táborokat szerveztünk, weboldalakat, fórumokat, chat szobákat tartottunk fent és fizettünk a saját zsebünkből.

Szeretném megkérdezni, hogy ezalatt a nyakkendőtökben Ti hol voltatok? Mit csináltatok, mit értetek el ezen a téren?

4. Ha ennyire utáltok minket miért nem takarodtok a köreinből végleg a bús balfenébe, miért közülünk próbáltok toborozni, miért hallgattok skinhead zenét, miért dörgölőztök hozzánk, ha kell valami,?

Örülnünk kellene, hogy van némi politikai mozgolódás amely talán majd egyszer kitermel egy vezetőt, de amíg bennünk nagyobb ellenséget látnak, mint a komcsikban vagy másokban, addig csak szánalommal tudunk rájuk tekinteni.
Örülnünk kellene,  hogy vannak fiatalok akik az ital helyett az egészséges életmódott választják, de amíg ezek a fiatalok bennünk nagyobb ellenséget látnak, mint a politikai és egyéb ellenfeleinkben addig nem tudunk büszkén tekinteni rájuk.

A mi nevünk már 30 éve bekerült a történelem könyvekbe, rátok ki fog emlékezni 30 év múlva?

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7014741611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása