Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Huligán

2019.01.20. 12:27

Magyarországon ezidáig nagyjából 200 skinhead vagy skinhead kötődésű zenekar volt amelyik túljutott a zenekari próbákon és legalább egy felvételt készített és/vagy fel is lépett párszor. Az egyik ilyen zenekar a Huligán volt. Néhány nagykőrösi koncerten kívűl felléptek egyszer Kecskeméten a betiltás ellenére is és a Viking klubban is adtak egy koncertet.



A zenekarban két skinhead volt, a többieket nem azonosultak a nézetekkel, pusztán zenélni akartak, ami itt vidéken nem volt egyszerű abban az időben. A fenti felvétel a helyi zeneiskolában készült, ahol a tagok többsége tanult, a zenekarban egyébként minden tag tanult hangszeren zenélni.



A koncert felvétel Kecskeméten készült, a művelődési házban meghírdetett koncertet betiltották, a zenekar ennek ellenére fellépett egy alternatív helyszínen a közelben, erről a blog régebbi bejegyzései közt olvashattok.

 

hpim6101.JPG

1991-c3a1prilis-17-petc591fi-nc3a9pe-1.jpg

1991-c3a1prilis-18-petc591fi-nc3a9pe-1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr1714574248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása