Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bakancsok

2015.11.15. 13:48

 Tegnap esti koncerten beszélgetek egy sráccal, egyszer csak lehajol, felhúzza a nadrág szárát és mutatja a bakancsát. Jól van, hát látom én, hogy klassz bordó Martense van, de már nem az őskorban vagyunk amikor egy ilyen bakancsot körbecsorgattunk nyállal. Már épp napirendre tértem volna a dolog fölött amikor jön Miki és ő is mutatja a bakancsát és rögtön utána még egy srác.. Na ekkorra azért már leesett, hogy egy pár évvel ezelőtti bejegyzésre reagáltak a fiúk amiben a BH öltözetét kritizáltam, hogy már csak sportcipőkben járnak.
 Be kell látnom tévedtem amikor egy csoportkép alapján írtam véleményt. A B&H Hungary tagjai még mindig hordanak bakancsot.

Neked melyik hiányzik?

2015.11.10. 10:18

 Beszélgetések közben gyakran hallani, hogy milyen jó volt ez vagy az a zenekar, együttes, zenész.
Nekem személy szerint Ványi Tamás zenei munkássága hiányzik a legjobban, de a Parázsló Hamvak is nagyon jó volt vagy a közelmúltból az Utolsó Védvonal. Nektek ki vagy kik hiányoznak?

.

 A tavaly feltett kérdésre, hogy "hol vannak a skinhead lányok?" nem érkezett érdemi válasz.
Jelentkezett néhány egykori skinheadlány akik 5-10-15 évig voltak skinhead lányok, ma már nem viselik a külsőségeket, de belül még mindig.... Van néhány skinheadlány ismerősöm akik a kérdés felvetésekor épp szültek, házasodtak stb, így nem zaklattam őket a kérdésemmel. Jelentkezett néhány kárpátiás lány akik fogalom zavarban vannak, nem kislány attól, hogy lefekszel egy skinheaddel még nem leszel skinhead lány és nem, a nemzeti rocknak semmi köze a skinheadhez.
A skinhead nem csak egy érzés, hanem külsőség is amit vagy felvállalsz vagy nem, ha nem akkor nem vagy az.

süti beállítások módosítása