Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Hammer" Joe Rowan (1972 - 1994)

1994 október elsején, szombat hajnalban, körülbelül 02:15-kor Joe belépett egy vegyesboltba, hogy sört és élelmet vegyen, útban egy találkozóra, az Ian Stuart emlékkoncert után, amely csak fél órája ért véget. A boltban vita tört ki a skinheadek és három fekete között, akik ezután SÉRTETLENÜL hagyták el a helyiséget. Percekkel később az egyik fekete visszatért a boltba egy fegyverrel, amit valószínű az autóból vett elő és elkezdett lövöldözni a skinhadekrekre. A kialakult lövöldözésben és káoszban Joe-t egy találat érte és a golyó áthaladt a testének baloldalán, szinte azonnal meghalt.
A rendőrség letartóztatta a fegyveres gyanúsítottat, a 19 éves Naseer Ghani-t, akit több skinhead is azonosított. A Racine-i megyei körzeti ügyész, Robert Flancher ezeket mondta: "Minden kétséget kizáróan meg vagyunk győződve arról, hogy Mr. Ghani lövöldözött."
A szemtanúk vallomása és a helyszínen tett részletes személyleírások ellenére Ghani-t október 4-én, kedden elengedték az őrizetből, anélkül hogy hivatalosan vádat emeltek volna ellene.
Máig nincs vádemelés...
Ghani védőügyvédje, egy Racine-i ügyvéd, bizonyos Mark Richards azzal érvelt, hogy védence letartóztatása "Fehér felsőbbrendűséget hirdető szemtanúk állításain alapul, akik kiszúrták az első fekete embert akit megláttak."
joe-rowan.jpg

Lány a buszon

2015.10.05. 19:41

 Fiatal lány felszállt a buszra, nyár volt, ujjatlan pólóban volt, az egyik kezén friss tetoválás, azzal fogta meg a kapaszkodót. Szép tetoválás, valami kelta vagy viking motívum, legalább 20 centis, szinte végig éri az alkarját. Néha körbeforgatja a karját csuklóból, hogy mindenki lássa mi van neki. Boldog, szinte sugárzik az örömtől, többen is észre veszik és csodálják, a lány sem csúnya, de nem feltűnően szép.
 Két megálló múlva a boldogság véget ér, egy koncertre tartó skinhead társaság száll fel, fiúk és lányok vegyesen, mind tele vannak varrva, szebbnél szebb tetoválások. minden utas szemét odavonzzák. A lány elengedi a fenti kapaszkodót, még ránéz a tetoválására és a másik kezével kapaszkodik, a következő megállóban szomorúan leszáll.

süti beállítások módosítása